3 Mayıs 2021 21:00 Güncelleme : 3 Mayıs 2021 17:19

Baraj Dizisi Final Kararı Kesinleşti! Kanal Yönetimi Karar Aldı! Seyirciden Tepki Var

Baraj Dizisi Final Kararı Kesinleşti! Kanal Yönetimi Karar Aldı! Seyirciden Tepki Var

Son dönemin popüler dizileri arasında yerini alan Baraj dizisi sevenlerini üzecek bir kararla medyanın önüne çıktı.

Son dönemin popüler dizileri arasında yerini alan Baraj dizisi sevenlerini üzecek bir kararla medyanın önüne çıktı. Reytinglerde ilk sıralarda yerini almasının ardından yaşanan reyting düşüşü sonucunda 39.bölümde diziye final yapılacağı kesinleşmiştir. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Gizem Karaca'nın başrollerinde olması dolayısıyla dizinin beklentisi oldukça yükselmiştir.

Son zamanlarda araya giren dizi ve reklamlar nedeniyle dizide beklenilen performans gerçekleşmeyerek finale gitme olasılığı göz önünde bulundurulmuştur. Dizinin gidişatının beklentiyi karşılamaması durumunda resmi sitesinde final kararının kesinleşmesi bildirilmiştir.

Baraj Dizisi Neden Final Kararı Aldı?

Dizide sevilen oyuncuların olması yüksek reytingler sayesinde dizinin kaderini belirliyordu. Fakat son zamanlarda düşen reytingler ve dizinin Fox TV için devam etmemesiyle ekranlara veda etme kararı alındı. Dizinin sezon sonu değil tamamen kaldırılacak olması ve bir başka kanal ile devam etme seçeneğinin olmaması da dizi fanlarını oldukça üzdü. Dizide yine heyecanlı anlara tanık olarak sürpriz bir şekilde veda edilmesi planlanıyor.

Yaz döneminin gelmesiyle birlikte dönemsel ve sezonsal olarak dizilere tek tek veda edilirken bu listeye Baraj dizisinin eklenmesi de sevenlerini üzüyor. Baraj dizisinde karmaşık duyguların yaşanmasının sürekli olması ile izleyenlerinin dikkatini topluyor. Popülerliğini ilk zamanlar koruduktan sonra hayal kırıklığı ile sonuçlanan Baraj dizisi final kararını açıklamalarının ardından ön fragmanı yayınlayarak izleyicilerine kısa kesitler sunmuştur.

Baraj Dizisi Her Bölümüyle Dikkat Çekiyor

Dizide başrolü üstlenen Burak Yörük yakışıklılığı ve iyi oyunculuğu ile belli hayran kitlesini diziyi izlemeye teşvik ederek dizideki Tarık karakterine hayranlık artmıştır. Dizideki karakterlerin performanslarının artması diziye yönelik eleştirilerin olmaması ve büyük hayran kitlesi ile adından söz ettiren Baraj dizisi beklenen performansı karşılamayarak bir hayal kırıklığı yaşanmasına sebep oldu.

Dizideki heyecanın ve duygu yoğunluğunun ardından ortalığın bir anda karışması ile izleyicilere her duygunun yaşatılması dizideki odak noktası olmuştur. Son bölümle nefeslerin tutulmasının ardından heyecanın yükselmesi ile birlikte final bölümünde neler yaşanılacağı merak konusu oldu. Heyecanın yanı sıra gerilimin de artması dizide yoğun bir ilgi ile karşı karşıya bırakıyor.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış