4 Mart 2021 19:00 Güncelleme : 4 Mart 2021 12:45

Faizsiz kredi veren bankalar işte bunlar! Faizsiz kredi kullanmanın yolları!

Faizsiz kredi veren bankalar işte bunlar! Faizsiz kredi kullanmanın yolları!

Bir yandan faiz günah mı sevap mı tartışmaları sürerken diğer yandan zaten sıkıntıda olan vatandaş bir de faiz parası ödemek istemiyor haliyle biz de sizler için Faizsiz kredi veren bankaları inceledik. İşte faizsiz kredi kullanmanın yolları...

Faiz oranlarının sürekli artması ile birlikte bir çok vatandaş borç batağındayken daha da borca sürükleniyor. Bir de insanlar dini inanışları gereği borç ödemek istemeyebiliyorlar. Biz TV sondakika ekibi olarak güncel faiz oranlarına göre bankaları araştırıp faizsiz kredi imkanı sunan bankaları inceledik. Bazı bankalarda çeşitli kampanyalar tespit ettik ve bunları sizler için hazırladık.

Geçtiğimiz sene Mart ayında çıkan pandemi ile birlikte vatandaş 1 senedir ekonomik sıkıntı çekiyor zaten. Bir de üstüne bu gibi durumlarda faiz ile uğraşmak istemiyor tabiki. Kişiye özel ödemekoşulları ve destekleyici şartların bulunduğu durumlarda faizsiz krediler için devlet teşviki de veriliyor. Siz de kredi başvurularınızı isterseniz dijital ortamlarda isterseniz de şubelerden gerçekleştirebilirsiniz.

KuveytTürk

Bazı bankalar farklı kampanya avantajları sunuyor. Bu bankalardan biri de Kuveyt Türk duyurdu bu yeni kampanya ile birlikte bir çok vatandaş gerek konut olsun gerek ihtiyaç olsun gerek araç olsun kredi çekmek durumunda kalıyor ve faizsiz krediden yararlanmak istiyor. Kuveyt Türk kişilere sunduğu sistem ile ilk önce kişinin talep ettiği ihtiyacı karşılayıp sonrasında o ihtiyacı kişiye geri satıyor. Kredilerde de uygun vadeler ile faizsiz bir şekilde ödeme kolaylıkları sunmuş oluyor. 

Ziraat Katılım Bankası

Bir diğer faizsiz banka da Ziraat Katılım Bankasının faizsiz kredileri. Ziraat katılım Bankası kişinin ihtiyacına göre konut, taşıt yada itiyaç kredisi çekecekse Ziraat katılımın faizsiz kredi seçenekleri ile kredi çekebiliyor. Yalnız Ziraat Bankası bütün kredilerinde bu sistem geçerli değil. Esnaf ve Kredi Kooperatifi ve KOSGEB ile yapmış olduğu anlaşma neticesinde bu imkandan yararlandırtabiliyor. Bu imkandan yararlanmanız için KOSGEB üyesi olmanız gerekiyor.

Ziraat Katılım Bankası

Halkbank

Halkbank da faiz kredi veren bankalardan biri. Yalnız bu banka da KOSGEB Türkşye Esnafkar ve Kefalet Kooperatifleri Birliği ile yapmış olduğu anlaşma gereği ile müşterilerine faizsiz kredi desteği sunuyor. Halkbankın bu kredisi ile yatırımcıların desteklenmesi hedefleniyor. 

Türkiye Ekonomi Bankası

Türkiye Ekonomi Bankası da faizsiz kredi desteği veren bankalardan birisi. Müşterilerine faizsiz kredi desteği sunan Türkiye Ekonomi Bankası devlet desteği ile sunulan kampanylardan yararlanmak isteyenler için hazırlanmış. 

Türkiye Ekonomi Bankası

Nelere dikkat edilmeli?

Bir çok banka farklı dönemlerde farklı kampanyalar yapıyor. Faizsiz kredi kullanmanın yollarını arayanlariçin aslında bir çok seçenek bulunuyor. Önemli olan bunları çok sıkı bir şekilde takip etmek gerekiyor. Kimi fazla para ödememek için kimi de dinancı gereği faize para vermek istemiyor. İşte o kişilerde bu uygulamadan yararlanmak için can atıyor.

Günümüzde kredi faiz oranlarının da yükselmesi ile iş daha daiçinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bunun için bir çok banka müşterileri için faizsiz kredi imkanı sunuyor. Az önce de bahsettiğimiz gibi önemli olan doğru zamanda doğru kampanyayı seçmek. 

Etiketler

Gündem   Ekonomi   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış