4 Mart 2021 11:00 Güncelleme : 4 Mart 2021 10:28

Halkbank 100 bin TL kredi fırsatı... Ödemeler 6 ay sonra başlıyor...

Halkbank 100 bin TL kredi fırsatı... Ödemeler 6 ay sonra başlıyor...

Halkbankası bir kampanya yaptı ve kredi kampanyası başlattı. Halkbankası 100 bin liraya kadar kredi desteği verecek ancak 36 ay vade ile bu kredi alınabilecek. Üstğne bir de ödemeler 6 ay sonra başlayacak. Halkbanktan destekler gelmeye devam ediyor.

Halkbankası kredilerle ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre Halkbank kredi kampanyası yaptı. Banka 100 bin liraya kadar kredidesteği sağlayacak. 36 ay vadeile yapılacak olan bu kampanyada ödemeler 6 ay sonra başlayacak. Finansman desteği sunmaya devam eden bankadan 100 bin TLye kadar 6 ay sonra ödemeli olarak kredi çekmek mümkün. Bunun için Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği üyesi olmanız gerekiyor.

Korona virüs salgını ile başa çıkmaya çalışan vatandaş artık ne yapacağını şaşırdı. Turizm sektörü ise bunlardan en çok etkilenenlerden. Sektören sıkıntılar yaşayanlara kredi müjdesi geldi. Biz de sizleriçin bu kredinin kampanyaları hakkında detaylı bir bilgi verelim istedik. 

Yeni kampanya

Halkbank ile TÜRSAB arasında özel bir anlaşma yapıldı. Halkbank Genel Müdürü Osman Aslan anlaşma ile ilgili çaıklama yaparak, kredi kampanyalarının hala devam etmekte olduğunu söyledi. Daha önce Ankara Ticaret Odası ve Sigortacılık Hizmetleri Meslek KOmitesi ile de bir kredi kampanyası başlatıldığını söyleyen Arslan şimdi de turizm sektörünü canlandırmak için TÜRSAB üytelerine özel bir kredi fırsatı sunduklarını dile getirdi. Arslan TÜRSAB üyelerine özel 100 bin TLye kadar kredi fırsatı sunduklarının altını çizdi.

Arslan, ülkenin ekonomisini koruyabilmek ve güçlendirebilmek için üstüne düşen her şeyi yaptıklarını belirterek bütün meslek gruplarını ve sektörlere özel hizmet sunmaya devam edeceklerini belirtti. Ülkenin gelişmesi ve kalkınmasında en önemli unsurlardan biri olan turizm sektöründe kampanyanın başladığını dile getirdi. 

Yeni kampanya

Turizme cazip fırsat

Turizm sektöründeki kuruluşların koronavirüs salgını ile birlikte beklenmedik bir süre geçirdiğini söyleyen Arslan bu sürecin de onları maddi olarak zorladığını söyledi. Seyehatlerin yasaklanması, sokağa çıkma yasakları ile birlikte maddi sıkıntılar geçiren sektördeki insanlar bu hizmetten yararlanabilecekleri. Ülkedeki 10 bine yakın seyehat acentesi bu cazip fırsattan yararlanacak.

İlk önce 75 bin TL olarak belirlenmişti

Turizm sektörünün ihtiyaçlarını destek sağlayabilmek için kredi garanti fonu teminatlı turizm destek paketini devreye aldıklarını belirten Arslan krediyi ilk önce 75 bin TL olarak planladıklarını ancak sonrasında 100 bin TLye karar verdiklerininaltını çizdi. 10 bine yakın seyehat acentesinin bu hizmetten faydalanacağı fırsat için TÜRSAB yönetim kurulu Firuz Bağlıkaya da değerlendirmeler yaptı. Bağlıkaya, Halkbankın sektöre olan güvenini bir kez daha gösterdiğini dile getirdi. 

İlk önce 75 bin TL olarak belirlenmişti

Desteklere devam

Turizmin ekonominin güven simgesi olduğunu belirten Bağlıkaya, 82 yıldır ülkede turizmin gelişmesi için hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi. Yaşanan ekonomik sıkıntılara bir nebze olsun destek olmak için çabaladılarını belirten Bağlıkaya bu süreçte esnafın yanında olacaklarına dair söz verdi. Halkbank ile birlikte yapılan bu kredi kampanyalrına destek vermeyi sürdüreceklerini belirten Bağlıkaya, sektörün yeniden hareketlenmesini ve yükselişe geçmesini beklediklerini söyledi. Turizm hedeflerine ulaşılması için turizm sektörüne destek sağlamaları yapacaklarına devam edeceklerini belirten Bağlıkaya kredi paketi sunduklarını dile getirdi. 

Desteklere devam

Etiketler

Gündem   Ekonomi   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış