4 Mart 2021 15:00 Güncelleme : 4 Mart 2021 11:46

Koşulsuz şartsız anında 15 bin TL! İnternet üzerinden! Üstelik gelir belgesine de gerek olmadan!

Koşulsuz şartsız anında 15 bin TL! İnternet üzerinden! Üstelik gelir belgesine de gerek olmadan!

Son zamanlarda en çok çekilen sıkıntı para sıkıntısı. Malum salgın dönemlerinde herkesin yaşadığı ekonomik sıkıntılar bi yerden gelip gün yüzüne çıkıyor. Bazı bankalar sorgusuz sualsiz 15 bin TLye kadar anında internet üzerinden kredi verebiliyorlar...

Kredi notunuz ne olursa olsun sıkıntıya düştüğünüz zaman bazı bankalar internet üzerinden anında kredi verebiliyorlar. Gelir belgeniz olmadana ve sorgusuz sualsiz verilen bu krediler ile ilgili sizi bilgilendirelim istedik. Gelir belgesiz anında 15 bin liraya kadar kredi veren bankalar bir çok insanın imdadına yetişiyor. Bankalar zor dönemlerde müşterilerine destek olmak için kredi kullandırtabiliyor. Üstelik bu kredilerde 60 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

Bazı bankalar müşterilerine özel bu zor günler için çeşitli kampanyalar sunuyor. Özellikle pandemi döneminde artan nakit sıkıntısını gidermek için bankalar müşterine faiz sistemi ile 36 aya kadar düşük kredi kullandırtabiliyorlar. Üstelik bazı bankalar bunu ödemelerini 3 ay erteleme sistemi ile yaparak müşterilerine artı bir avantaj sağlıyor. 

Eğer siz de nakit sıkıntısı yaşıyorsanız bizim araştırdığımız bu bankalara bir göz atın deriz. 3 ay sonra ödemeye başlayacağınıza göre acil nakit ihtiyacınızı gidermiş oluyorsunuz. Üstelik çekmiş olduğunuz rakamlar da çok düşük olduğu için ödemeler de düşük bütçeli oluyor genelde. Tabiki ine de her bankanın kendine özel sistemleri oluyor. Siz en iyisi bu bankaları bir inceleyin. 

Akbank kredi almanın yolları

Akbank da bu bnkalardan bir tanesi. Akbank için kredi başvuru yollarını sizlerle paylaşacağız. Akbanka kredi başvurusunda bulunmanız için kredi puanınızın 1200ün üzerinde olması gerekiyor. Üstelik şubelere uğramadan 15 bin TL anında hesabınızda oluyor. 3 ay ertelemeli olan seçeneklerle 36 aya kadar vadelendirme de yapabiliyorsunuz. 

Akbank kredi almanın yolları

Enpara kredi almanın yolları

Bir değer banka da Enpara. Gelir belgesiz kredi çekimi için Enpara da kredi kullandırtıyor. Enpara biliyorsunuz ki Finansbanka bağlı bir dijital para kanalıdır. Mobil uygulama ile yada internet sayfası üzerinden anında başvuru yapabiliyorsunuz ve 15 bin TL anında hesabınızda oluyor.

Aktifbank kredi almanın yolları

Aktifbank da gelir belgesiz anında 15 bin TL kredi veren bankalardan biri. Gelir belgesi talep etmeyen Aktif bank da koşulsuz şartsız müşterilerine zor zamanlarında yanında olabilmek için kredi kampanyası sunuyor.

Aktifbank kredi almanın yolları

ING kredi almanın yolları

ING Bank da 15 bin TL kredisi 36 ay vade fırsatı ile ve üstelik 3 ay ertelemeli ödemelerde müşterile verebiliyor. Koşulsuz verilen bu krediler müşterinin bu zor zamanlarında yüzünü çok güldürecek.

Garanti Bankası kredi almanın yolları

Garanti Bankası da gelir belgesi olmadan kredi veren bankalardan biri. Müşterilerine özel anında kredi sunuyor. Kredi puanınız 1200ün üzerinde ise şubeye bile gitmeden anında 15 bin TLye sahip olabiliyorsunuz ve üstelik diğer bankalar gibi 3 ay ötemeli ve 36 aya kadar vade fırsatı ile. 

Burganbank kredi almanın yolları

Burganbank ise farklı bir uygulama ile sadece 18 yaşından büyük kişilere 15 binlirayakadar limiti sağlıyor. Gelir belgesi talep etmeyen Burganbank resmi internet sitesinden başvuru yapabilirsiniz. Kredi fazleriniz bu bankada kredi puanınıza göre belirleniyor. Yine Burganbank ta da 3 ay erteleme yapmanız mümkün. Üstelik Burganbank da 36 ay vade imkanı sağlıyor. 

Etiketler

Gündem   Ekonomi   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış