2 Mayıs 2021 11:22 Güncelleme : 2 Mayıs 2021 11:24

Kriz büyüyor! Hercai’nin setinde Akın Akınözü’nün kavga sırasındaki görüntüleri ortaya çıktı!

Kriz büyüyor! Hercai’nin setinde Akın Akınözü’nün kavga sırasındaki görüntüleri ortaya çıktı!

Hercai dizisi ikinci sezonun ardından final yaptı. Zaman zaman reytinglerde sorun yaşasa da dizi yayınlandığı ilk zamanlardan beri kemik bir izleyici kitlesini elinde tutmayı başardı. Ancak son zamanlarda diziyle ilgili çok sayıda tartışma ortaya çıktı.

Hercai dizisi ikinci sezonun ardından final yaptı. Zaman zaman reytinglerde sorun yaşasa da dizi yayınlandığı ilk zamanlardan beri kemik bir izleyici kitlesini elinde tutmayı başardı. Ancak son zamanlarda diziyle ilgili çok sayıda tartışma ortaya çıktı. İlk olarak iki başrol oyuncusu Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nin kavgası duyulmuştu. Oyuncular arasında bir sorun yaşandığı ve her ikisinin de birbirini sosyal medyadan takip etmeyi bıraktığı söylendi. Ancak asıl söylenti Akınözü hakkında oldu. Söylenenlere göre Akınözü, sette bir kavga çıkarmış ve karavanını alt üst etmişti. 

Yapım Koordinatörü ile Büyük Tartışma

Yaşanan tartışmanın Akınözü ve Suat Erdoğmuş arasında gerçekleştiği belirtilmişti. Nitekim Erdoğmuş'un sosyal medyadan yaptığı açıklama da olayı doğruladı. Erdoğmuş yaptığı açıklamada Akınözü'nün setlerin ilk gününden beri geç geldiği, alkollü oynadığı ya da sorumsuzca davranışlarda bulunduğunu söyledi. Ancak asıl tartışma oyuncunun bütün set çalışanlarını beklettiği bir günde ortaya çıktı.



İddiaya göre o gün oyuncu çok sinirlenip ortalığı birbirine kattı ve hatta karavanını darmadağın hale getirdi. Üstelik Akınözü bu tartışmadan sonra Midyat savcılığına başvurup ciddi bir kavga yaşadığı Erdoğmuş'u da şikayet etmişti. Erdoğmuş ayrıca yaptığı açıklamada dizinin başından beri yapım şirketinin bunları alttan alıp bölümleri yetiştirmeye çalıştığını söyledi. Ancak finalin çekileceği son bölüm çekimleri sırasında yaşanan tartışma neredeyse finalin yetişmemesine yol açacaktı ve senaryoda değişikliğe gidilmek zorunda kalındı.

Akın Akınözü’nün Olayla İlgili Açıklaması

Akın Akınözü ise Suat Erdoğmuş hakkında şikayette bulunduğunu kabul eden bir açıklama yaptı. Ama söylenen eleştirileri kabul etmediğini de belirtti. Akınözü'ne göre olayın asıl sorumlusu ve karavanı dağıtan kişi Erdoğmuş'tu ve o yüzden kendisi hakkında şikayette bulunmuştu. Geç gelme ve diğer sorumsuz davranışları ise tamamen reddetti.

Ama Akın Akınözü'nin yaptığı bu sosyal medya açıklamasından sonra yeni video görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Akınözü çok sinirli ve seti birbirine katan davranışlarda bulunuyor. Yayınlanan görüntülerde kavganın nedeni tam belli olmasa da ayrıntıları ortaya çıkıyor. Bu videolarla birlikte dizi bitmiş olsa da yaşanan kavga daha çok konuşulacak gibi görünüyor.   

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış