3 Mayıs 2021 18:00 Güncelleme : 3 Mayıs 2021 17:04

Pandemi Sosyal Destek Yardımı Başvuru Nasıl Yapılır! Hızlı Başvuru Ekranı Açıldı

Pandemi Sosyal Destek Yardımı Başvuru Nasıl Yapılır! Hızlı Başvuru Ekranı Açıldı

Yardım başvurusu yapabilmek için E Devlet ekranından şifrenizi girerek müracaat ediliyor. Müracaatlar devam ediyor yardım başvurusu için yeni ayrıntılar belli oldu.

Yardım başvurusu yapabilmek için E Devlet ekranından şifrenizi girerek müracaat ediliyor. Müracaatlar devam ediyor yardım başvurusu için yeni ayrıntılar belli oldu. Bir önceki yardımda 1000 lira ödenen miktar şimdi ise 1100 lira oldu. Geçen yıldan bu yana ödenen ve ödenmeye devam eden pandemi sosyal destek yardımı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan, ihtiyaç sahibi her eve 1000 lira ödenen para yardımı şu an 1100 liraya yükselterek tekrardan ödenecek diye ifade etti. İhtiyaç olan her vatandaşa verilen ödemeler için yapılması gereken e Devlet üzerinden TC. Kimlik kartı numarası ve şifre girişi ile başvuru yapılabilir. 1000 lira pandemi başvurusu için tekrar aynı ekran üzerinden de bakılabilir. 

Pandemi Yardım Desteği Ne Kadar Oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son gelen açıklamalara göre ekonomiye dair değerlendirme yaptığını söyleyen Başkan Erdoğan ihtiyaç sahibi her eve 1000 lira olan para yardımını yükselttiklerini ve tekrardan ödeneceğini bildirdi. 1000 lira olan pandemi sosyal destek yardımı milyonların gündeminde yer almaya devam ediyor. Pandemi günlerinde ödenmeye başlanan ve hala ödenmesi devam eden sosyal destek yardımı olan her haneye veriliyor. 1000 lira olan pandemi sosyal destek yardım parası 1100 lira olarak ihtiyaç sahiplerine verilecek. 

Pandemi Destek Başvurusu Nasıl Yapılır

Pandemi sosyal destek yardımı başvurusu şu şekilde yol alınır. 1100 lira Sosyal yardım için yapmanız gerekenler internet üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Ancak şu an sistemde yoğunluk olması normal bunun önüne geçebilmek için TC. Kimlik numarasının son hanesine göre haftanın belirlenen günlerinde sosyal yardım başvuru işlemleri gerçekleşecek yardım başvurusunu e devlet şifresi ile yapılacak.

Başvuru işlemleri bittikten sonra ödemeler kısım kısım yapılacak. Bu şekilde ihtiyaç sahipleri belirlenip her haneye verilecek. Bunun için 2 milyar 540 milyon liralık bir bütçe ayırdık diye ifadelerde bulunan Başkan Erdoğan sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına da yine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı düşünerek onlara destek amaçlı 183 milyon lira kaynak ayırttık dedi. 

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış