2 Mayıs 2021 11:13 Güncelleme : 2 Mayıs 2021 11:20

Son Dakika: Yasak Aşkta Feci Son! Şeytani Plan Kan Dondurdu

Son Dakika: Yasak Aşkta Feci Son! Şeytani Plan Kan Dondurdu

Brezilyalı iş adamının yasak aşkı çok kötü bir sonla noktalandı. Yurt dışı gezisinden sonra bir anda ortadan kaybolan gizli sevgilinin başına gelenler akıllara durgunluk verecek nitelikteydi.

Brezilyalı iş adamının yasak aşkı çok kötü bir sonla noktalandı. Yurt dışı gezisinden sonra bir anda ortadan kaybolan gizli sevgilinin başına gelenler akıllara durgunluk verecek nitelikteydi. Kötü sonla biten olayda ve şeytani duygularla yapılan planda evli erkeğin bir arkadaşı ve ayrıca bir de bebek bakıcısı var. Evli ve ünlü iş adamının gizli sevgilisiyle yaşadığı yasak aşk ve ilişkisi akıllara durgunluk veren bir vahşetle son buldu. Olayın perde arkası ise netlik kazandı. Bir yurt dışı seyahatinden sonra esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan kadının izine hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir ortamda rastlandı.


Brezilyalı İş İnsanının Yasak Aşkında Vahşet

Brezilyalı ünlü iş insanı Jucelino Pinto da Fonseca, gayri meşru yollardan dünyaya gelen çocuklarının masraflarını ödememek ve karısının yasak aşkını öğrenmemesi için şeytani güçlerle akıl dışı bir plan yaptı. Fonseca, 41 yaşında olan sevgilisi Lilian de Oliveira'nın vücudunu buhar kazanı içinde yakması için arkadaşı Ronaldo Rodrigues Ferreira'yı tutmakla suçlanıyor. Yaşanan olayla ilgili çocuğun dadısı da tutuklandı ve Lilian'ın hareketleri hakkında bilgi vermekle itham edildi. Bu sayede ikili yakalanmadan onu öldürmenin en iyi yolunu ortaya koyabilecekti. 


Verilen Sözler Vahşetin Bir Oyunuydu

Goiânia şehrinde hayatını sürdüren bebek bakıcısı Cleonice de Fatima Ferreira'ya, gizli olan sevgilinin bilgilerini verme karşılığında kızının velayetini alacağına dair bir söz verildi.41 yaşındaki Lilian, 13 Şubat 2021 de Kolombiya'ya yaptığı geziden hemen sonra Brezilya'ya inince sevgilisiyle buluşmaya gittiği anda öldürüldü. Uzun zamandır yasak bir ilişki içindeydi. Yaşadığı ilişkide evli olan ve ailesinin bu ilişkiyi öğrenmesini asla istemeyen Fonseca'dan bir de küçük kızı vardı.

Konu ile ilgili müfettişler, Fatima Ferreira'nın çocuğu kendi himayesine almak istediğine ve bu sebeple cinayeti planlamasında Pinto da Fonseca'ya yardım etmeye başladığı görüşünü savunuyorlar. Müfettişler, Ferreira'nın kendisiyle daha önce hiç karşılaşmamış olan Lilian'ı almak için havaalanına geçtiği ve onu Pinto da Fonseca'ya götürdüğü sonucuna ulaştı. Daha sonra ise Lillian de Oliveira dövülerek vahşi bir şekilde öldürüldü.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış