18 Mart 2021 20:47 Güncelleme : 19 Mart 2021 16:48

Yasmin Erbil İç Çamaşırıyla Poz Verdi! Mehmet Ali Erbil Çılgına Dönecek! İşte Olay Paylaşım

Yasmin Erbil İç Çamaşırıyla Poz Verdi! Mehmet Ali Erbil Çılgına Dönecek! İşte Olay Paylaşım

Ünlü oyuncu ve sunucu olan Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’den olay paylaşım. İç çamaşırlı ayna pozuyla takipçilerinden yorum alan Yasmin Erbil’in paylaşımından ateş emojileri eksik olmadı. Yüzlerce takipçisi olan Yasmin Erbil, iç çamaşırlı fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Babası Mehmet Ali Erbil, bu poza ne diyecek diye merak eden takipçilerden ateş ve kalp emojileri eksik olmadı.

Ünlülerin sık sık özel hayatı ve iş hayatıyla ilgili paylaştığı fotoğraflara bir yenisi de Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’den geldi. Sık sık iddialı pozlar veren Yasmin Erbil, kişisel sosyal medya hesabından iç çamaşırlı, sportif yeni bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımıyla magazin gündemine damga vuran Yasmin Erbil’e babası ne yorum yaptı?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar’ın, 25 yaşındaki oyuncu kızı Yasmin Erbil’in iddialı ayna pozu geldi. Sık sık magazin gündeminde yer alan genç oyuncu, iddialı dans şovlarını ve iç çamaşırsız yatak pozlarını takipçileriyle paylaşmaktan çekinmiyor. Yine aynada kendisinin çektiği iç çamaşırlı fotoğrafıyla paylaşım yapan Yasmin Erbil’e babası ne diyecek merak konusu haline geldi.

Ünlü Şovmenin Kızından Yine Çok İddialı İç Çamaşırlı Poz

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in genç kızı Yasmin Erbil’den alışıldık bir poz daha geldi. Özel hayatıyla magazin gündeminde sık sık yer alan Yasmin Erbil, paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından cesur pozlarla adından sıkça söz ettiren Yasmin Erbil, bu paylaşımlarından dolayı babasıyla arası nasıl gibi merak uyandıran düşüncelere sebep oldu.

Tatilden veya evinden sıkça cesur pozlarla sosyal medyada büyük ilgi uyandıran Yasmin Erbil’e babası Mehmet Ali Erbil’den bir uyarı gelip gelmediği takipçilerinin merak ettiği bir ayrıntı haline geldi. Nergis Kumbasar ve Mehmet Ali Erbil’in kızları olan Yasmin Erbil’in cesur pozlarına ailesinden gelen tepkiler merak ediliyor.

Daha önce Mehmet Ali Erbil’e kızı Yasmin Erbil’in iddialı pozlarına karşı tutumu sorulduğunda, kendisini rahatsız eden fotoğraflar paylaşmadığını düşündüğünü söylemişti. Toplum baskı yaptığı için ister istemez rahatsız olunduğunu belirten Mehmet Ali Erbil, kızının zaten güzel olduğunu, bunu herkese göstermek zorunda olmadığını söylediğini dile getirmişti. Kızının cesur pozlarına karşı tavrını belli eden Mehmet Ali Erbil, yine aynı tutumda devam etmektedir.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış