Acun gözünü İngiltere'ye dikti! Kulüp satın alıyor! Bakın ne dedi...

Hollandalı Fortuna Sittardın hisselerine ortak olan televizyoncu Acun Ilıcalı bu kez gözünü İngiltereye dikti. Ilıcalı şimdi de İngiltereden bir kulüp satın alacağını dile getirdi.
29 Ocak 2021 , Cuma

Yaptığı programlarla izleyiciyi her akşam ekrana bağlayan Acun Ilıcalı paraya para dememek için elinden geleni yapıyor. Son yıllarda özellikle farklı ülkelere de yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Acun Ilıcalı bir youtube kanalına önemli açıklamalarda bulundu. Fortuna Sittard ın şu anki grafiğinden memnun olduğunu açıklayan Ilıcalı şimdi de İngiltereden bir kulüp satın almayı düşündüğünü belirtti.

Seyirci her şeyin farkında

Kendisinin Fenerbahçeli olduğunu zaten herkesin bildiğini söyleyen Acun, Fenerbahçe içinçok yakın bir duruşu olduğunu ancak Galatasarayın stadında maç çıkışında Galatasaray taraftarıyla buluştuğunu ve oradaki sevginin de bambaşka olduğunu dile getirdi. Tribündekilerle sarmaş dolaş olduğunu dile getirdi. İnsanların kendisinin negatif fuygular içinde olmadığının bilincinde olduklarını, yani bunu halka geçirebildiğini belirten acunun futbolla çok yakından ilgilendiğini hepimiz biliyoruz. 

Fortuna Sittard için ne dedi?

Fortuna Sittard ile hedefimiz 12. olmaktı ve şu an 11. sıradayız. Yeni bir hedef bulmamız lazım. Çok iyi gidiyor takım. Sonuncuyduk ilk beş hafta tamam mı? Altıncı hafta sonuncuyuz. Hoca ile görüş ayrılığına düştük. Yollarımızı ayırdık. Yardımcı hoca ile konuşurken hocadan bir elektrik aldık. Bizim görüşlerimiz ile aynı görüşte olması, adama bir şans vermemiz gerektirdi. Şans verdik. Takım onu yeniyor, bunu yeniyor. 7 maç, 5 galibiyet. Hollanda lig lideriyiz. Acayip mutluluk verici.

Takım alacak

İngiltereden Premier Lig'e çıkma adayı olan bir takım alma ihtimalinin olduğunu duyuran Acun insanlara acaba bu işlerle uğraşırken Türkiyedeki işlere ara verecek mi sorusunu düşündürtmeden yapıyor işlerini. İngilterede maç izledikten sonra hayatın değişebileceğini orada futbolun çok çok iyi bir seviyede olduğunu dile getiren Acun bakalım istediği takımı alabilecek mi?

Sigortadan Para Almak İçin 22 Yaşında Genç Kadın Kendi Elini Kesti
Yeni zamlı maaşlar ile ilgili flaş detaylar! Hak kaybı yok emekliye çifte ödeme müjdesi
Her Hali Güzel Olan İrmiğin Şerbetli Hali! Buna Bayılacaksınız! İrmiği Daha Önce Böyle Yemediniz
Billur Kalkavan'dan kadınları çıldırtan 'aldatma' tavsiyesi! Hemcinslerini kızdırdı
Karadenizlilerin Kahvaltıda Dahi Hayır Diyemeyeceği Bir Tarif! Hamsili Pilav Nasıl Yapılır?
Altın Kahini İslam Memiş Altın Fiyatları Konusunda Şok Uyarıda Bulundu! Sakın Kaçırmayın