Masterchef hangi kanala transfer oluyor? Flaş hamle... Herkes şokta...

TV8 ekranlarında 3 sezondur yayınlanan ve özellikle pandemiden sonra herkesin büyük bir merakla evlerinden çıkmadan takip ettiği Masterchef yarışması için şok iddialar...
10 Mart 2021 , Çarşamba

3 sezondur yayınlanan Masterchef yarışması için bu yıl bakın ne iddialar ortaya atıldı. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın yer aldığı en sevilen yarışmalardan biri olan Masterchef izlerken hem sürekli izleyiciye birşeyler katıyor hem de eğlendiriyor.

Sık sık dış çekimlerinde yapıldığı Masterchef yarışmasında koronavirüs önlemleri alınarak çekimler gerçekleştiriliyor. TV8 ekranlarında görmeye alışkın olduğumuz yarışma için oldukça ilginç haberler yer aldı sosyal medyada. 

Gençlerin yeteneklerini sergilediği bu yarışma ülkemiz için çok faydalı oldu kanımca. Bazı kişiler yemek kültürüne meraklı ancak bazıları ise sadece kendi yöresine ait yemekleri yapıp yiyor sadece. Biz Türk milleti olarak mutfağı çok zengin bir ülkeyiz. Trakyasından, egesine, İç anadolusundan doğu anadolusuna, Akdenizden karadenize hatta güneydoğuya kadar her bölgede o kadar çeşitli ve zengin mutfağımız var ki öncelikle her hafta onları tanımış oluyoruz. Sonra o yemeklerin nasıl yapıldığını ve nasıl sunulması gerektiğini öğreniyoruz. Kültürümüze sahip çıktığımız programlar çok az seviyede üretiliyor artık televizyonda malesef sadece eğlence programları yapılıyor. Ama Masterchef öyle değil hem eğlendiriyor hem öğretiyor. 

Masterchef 2021 ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz sene Survivor biter bitmez hemen 1 hafta sonra başlayan Masterchef yarışmasının bu sene de ne zaman başlayacağı seyirciler arasında en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Muhtemelen bu sezon da Survivor bititkten bir kaç hafta yada ay sonra Masterchef yarışmasını izliyor olacağız.

Masterchef 2021 başvuruları nereye yapılıyor?

Sevilen yarışma Masterchef biliyorsunuz ki yemek yarışması. Yetenekli insanların başvuru yaparak değerlendirildiği yarışmada olmak için öncelikle başvuru yapmanız gerekiyor. Geçtiğimiz senelerde başvuruları TV8 üzerinden alan yarışma bu sene herhangi bir açıklama yapmadıbu konu ile ilgili. 

Sosyal medyada tepki toplamıştı

Geçtiğimiz sene Uğur’un sosyal medya yazıları sebebi ile diskalifiye edilmesi sonucu, program büyük tepki çekmişti. MasterChef 2021 için ise şu an net bir başlangıç tarihi bilgisi verilmedi. 

Masterchef hangi kanala transfer oluyor?

Bütün bunlar devam ederken bir de sosyal medyada Masterchef programının artık TV8 kanalında yayınlanmayıp başka bir kanala transfer edildiği konuşuluyor. Peki gerçekten öyle mi? Eğe gerçekten öyleyse peki Masterchef hangi kanala transfer oluyor?

Exxen düşüncesi...

Biliyoruz ki Ilıcalının yeni dijital yayın platformu olan Exxen de bir çok içerik üretiliyor. Diziden tutun programlara kadar bir çok içerik yer alacak. Yıllardır TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının da geçtiğimiz sene yapılmaması ve bu sene O Ses Türkiye Rap şeklinde yeniden başlaması oldukça dikkatini çekmişti seyircinin. Bu soru da direk acaba Acun Ilıcalı programlarını tek tek Exxen dijital yayın platformuna mı taşıyacak sorusunu akıllara getiriyor. Önce O Ses Türkiye Rap, sonra Masterchef mi?

Masterchef ile ilgili açıklama...

Acun Ilıcalı’nın yayın hayatına yeni başlayan ücretli platformu EXXEN’e ağırlık verdiği biliniyor. MasterChef 2021’in ise EXXEN platformu üzerinden mi yoksa TV8 üzerinden mi yayınlanacağı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Sigortadan Para Almak İçin 22 Yaşında Genç Kadın Kendi Elini Kesti
Yeni zamlı maaşlar ile ilgili flaş detaylar! Hak kaybı yok emekliye çifte ödeme müjdesi
Her Hali Güzel Olan İrmiğin Şerbetli Hali! Buna Bayılacaksınız! İrmiği Daha Önce Böyle Yemediniz
Billur Kalkavan'dan kadınları çıldırtan 'aldatma' tavsiyesi! Hemcinslerini kızdırdı
Karadenizlilerin Kahvaltıda Dahi Hayır Diyemeyeceği Bir Tarif! Hamsili Pilav Nasıl Yapılır?
Altın Kahini İslam Memiş Altın Fiyatları Konusunda Şok Uyarıda Bulundu! Sakın Kaçırmayın