Show TV Bomba Bir Diziye İmza Attı! Fragmanı Bile Rekor Kırdı! Milyonlar Ekrana Kitlenecek

Show TV birçok dizisine geçtiğimiz günlerde final ya da sezon finaliyle veda etti. Bunun ardından ise kanalda seyircilerin izleyeceği nerdeyse doğru düzgün dizi kalmadı. Ama yeni Show TV bu durum karşısında acele davranarak yeni dizi projelerini yayın akışına aldı.
13 Haziran 2021 , Pazar

Show TV ekranlarında son günlerde Çukur başta olmak üzere birçok proje final oldu. Doğal olarakta kanalda ki birçok dizinin yeri boş kaldı.  Ama son gelen gelişmelerle beraber bu boşluğun çabuk kapanacağı görüldü. Yaz sezonunda yayınlanmak üzere Show TV'ye birçok dizi katıldı. Bunların arasında aksiyon, romantik komedi gibi çeşitli projeler bulunuyor.

Kahraman Babam pazartesi günü Show TV ekranlarında olacak!

Başrollerinde son olarak yine aynı kanalda yayınlanan Ramo dizisinde gördüğümüz, geçmişte ise Kurtlar Vadisi Pusu ve Söz dizilerinde yer almıştı. Özellikle Söz dizisinde canlandırdığı karakter Keşanlı'yla büyük bir şöhret kazanmış oyuncu Görkem Sevindik yer alıyor. Dizi bizlere itfaiyecilerin meslek ve gerçek hayatlarında yaşadıkları zorlukları anlatacak. Bu mesleğin ne kadar tehlikeli olduğunu, bir o kadar da cesaret gerektirdiğini izlerken yeniden göreceğiz.

Kahraman Babam dizisinin ismi neden değişti ?

İlk adı Kırmızı Kamyon olan dizisinin adı sonradan Kahraman Babam olarak değişti. Bu değişiklik için herhangi bir sebep açıklanmasa da, gelen birçok yoruma göre bu ismin dizinin reytinglerine daha fazla katkısı olacağı düşünülmüş ve bu yüzden böyle bir karar alınmış


Sigortadan Para Almak İçin 22 Yaşında Genç Kadın Kendi Elini Kesti
Yeni zamlı maaşlar ile ilgili flaş detaylar! Hak kaybı yok emekliye çifte ödeme müjdesi
Her Hali Güzel Olan İrmiğin Şerbetli Hali! Buna Bayılacaksınız! İrmiği Daha Önce Böyle Yemediniz
Billur Kalkavan'dan kadınları çıldırtan 'aldatma' tavsiyesi! Hemcinslerini kızdırdı
Karadenizlilerin Kahvaltıda Dahi Hayır Diyemeyeceği Bir Tarif! Hamsili Pilav Nasıl Yapılır?
Altın Kahini İslam Memiş Altın Fiyatları Konusunda Şok Uyarıda Bulundu! Sakın Kaçırmayın