11 Mart 2021 16:00 Güncelleme : 11 Mart 2021 14:52

75 bin TL kredi müjdesi! 36 ay vade ile kredi fırsatı! Anında kredi imkanı...

75 bin TL kredi müjdesi! 36 ay vade ile kredi fırsatı! Anında kredi imkanı...

Pandemi sebebi ile zorda olan vatandaşın imdadına bankalar koşuyor. Bankalardan zorda kalan vatandaşa kredi fırsatı sizleri bekliyor. Her bankanın kendine özel sistemleri ve faiz oranları bulunuyor...

Koronavirüs pandemisi ile resmen dünyamız değişti. Mddi manevi çöküntüye giren halk hibeyi geçti kredi fırsatı duysa sevinecek hale geldi. Maddi durumu çok kötü olana devlet pandemi yardımı yapıyor ancak işsizlik ödeneği alan olsun, kira ödeyen olsun bir çok insan da nakitsiz kalmanın sıkıntısı yaşıyor. Bankalar bu zor zamanlarda vatandaşın imdadına yetişiyor. Bankalarda 36 ay vade imaknı ile 75 bin liraya kadar destek kredileri veriliyor. Ancak her bankanın kendine göre farklı prosedürleri ve faiz oranları bulunuyor.bin TLden 75 bin TLye kadar farklı kredi imkanları bulunuyor. 

Biz TV Sondakika ekibi olarak sizler için bankaların kredi faizlerini ve vadelerini inceleyip sizlere kredi çekebilmeniz için bir haber hazırladık. 

İşte o bankalar...

Ziraat Bankası

Maddi açıdan zorgünler geçirilen bu dönemde diğer bankalar gibi Ziraat Bankası da destek vermeye devam ediyor. Hatta devlet bankası olarak kredi vermenin yanında bir de borç ertelemesi de yapıyor Ziraat Bankası. Nakit ihtiyacına sıkışan vatandaşa en ço kdesteği veren bankalardan biri de Ziraat Bankası yani. Ziraat Bankası da vatandaşa destek olmak için 75 bin TLy kadar kredi fırsatı sunuyor. 36 ay vade ile alınabilen 75 bin TL için size özel faiz oranları ile kredinizi gidip bankadan çekebiliyorsunuz.

En Para

Finansbank bünyesinde bir banka olan En Para da 36 ay vade ile 75 bin TLye kadar kredi desteği sağlayan bankalardan biri. Düşük faizle 75 bin TL kredi veren En Para kredi kullanacklardan gelir belgesi, kefil, ve iptek kefl istiyor.

Garanti Bankası

Garanti Bankası da maddi durumu zorda olan kişilere destek vermeye her daim hazır olan bankalardan biri. Banka 36 ay vade ile 15 bin TL ile 100 bin TL arasında kredi desteği sağlıyor. Farklı imitler için farklı faiz oranları uygulayan banka 15 bin TLlik kredi için yüzde 2.02 faiz oranı ile işlem yaparken 25 bin TL ve üzeri için yüzde 1.93 faiz oranı ile işlem yapıyor. Bankadan 50 bin TL ve üzerinde kredi çekerseniz ise yüzde 1.64 faiz oranından yararlanabiliyorsunuz.

Akbank

Pandmei nedeni ile zor günler geçiren vatandaşa Akbank da destek yardımı yapıyor. Akbank da 36 ay vadeile kredi kullndırtan bankalardan biri. 50 bin TLye kadar kredi desteği sağlayan Akbank faiz oranları çekilen limitlere göre değişiyor. 

İşte o bankalar...

Halk Bankası

Halk Bankası da çeşitli faiz oranları ile zorda kalan vatandaşa kredi imkanından yararlandırtabiliyor. Halkbankası 36 ay vade ile bin 500 lira ile 100 bin lira arasında çeşittli kredi fırsatları sunuyor. Bankadan 15 bin TL kredi çekerseniz 1,60 faiz oranından yararlanılıyor.

Vakıfbank

Zorda kalan vatandaşa yardımcı olmak için harekete geçen bankalardan biri de Vakıfbank. Vakıf Bank da Ziraat Bankası gibi kredierteleme fırsatı sunan bankalardan. Banka 36 ay vadeile bir çok kredi imkanı sunan bankalardan biri. Vakıfbank da 75 bin TLye kadar deste kredisiveriyor. Vakıfbank da gelir belgesi, kefil ve ipotek kefili isteyen bakalardan.

Burganbank

Burganbak 15 bin TL ile 50 bin TL arasında kredi imkanı sağlıyor. 36 ay vade ile sunulan kredi imkanları için çeşitli faiz oranları uygulanıyor. Burganbank 100 bin TL kredi faiz oraı yüzde 1,90 olarak belirlendi.

Odeabank

Odeabnk da maddi durumu pandemiden dolayı kötüleşen vatandaşa kredi desteği imkanı sunuyor. 36 ay vade ile 50 bin TLye kadar kredidesteği sağlayan Odeabank halkın zor durumda yanında olmaya devam ediyor.

Etiketler

Gündem   Ekonomi   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış