26 Mart 2021 23:58 Güncelleme : 28 Mart 2021 00:56

Aynı odada kardeşiyle kalıp kocasına 'hamileyim' dedi! Her şeyi itiraf etti Esra Erol şaştı kaldı

Aynı odada kardeşiyle kalıp kocasına 'hamileyim' dedi! Her şeyi itiraf etti Esra Erol şaştı kaldı

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Ercan Bey'in anlattıkları akıllara durgunluk verdi.

Reytinglerde dizileri fark atarak zirve yarışında olan Esra Erol'un dünkü yayınına katılan Ercan Bey herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu. Elini bile tutmadığı karısı ile 20 gün aynı evde kaldı. İşlerin karıştığı her şey o andan itibaren başladı.

Reytinglerde dizileri fark atarak zirve yarışında olan Esra Erol'un dünkü yayınına katılan Ercan Bey herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu. Elini bile tutmadığı karısı ile 20 gün aynı evde kaldı. İşlerin karıştığı her şey o andan itibaren başladı.

Ercan, 2 gün bile aynı odada kalmayan karısı 'senden hamileyim' dedi. Karısının, onlara gelen kayınbiraderi ile aynı odada kalması ile Ercan peş peşe şok yaşadı.

Ardından Ercan, birlikte bindikleri otobüste önce uyku hapıyla uyutuldu sonra başına gelenleri anlayınca inanamadı.

Yasemin Çöygün ile aracılar vasıtasıyla tanışan ve ardından düğün gibi bir nişan yapan Ercan hayatının şokunu yaşadı.

Esra Erol'da programının konuğu olan 30 yaşındaki adam mağdur olduğunu söyleyerek canlı yayına geldi. Heyecanlı ve utangaç tavırları Esra Erol, Ercan Bey'e; 'Kafanı dik tut ya. Mağdur olan sensin. Onlar utansın' dedi.

Esra Erol'un konuğu olarak stüdyoya gelen Ercan 2018 yılında Hamit Horoz vasıtasıyla tanıştırıldığı kadınla 1 gün içerisinde başlık parası verip evlendi.

Sadece 20 gün aynı evde yaşadığı eşi Yasemin'in başkasından çocuk yapıp üstüne yazdırdığını söyleyince herkes şoke oldu. Ercan bey, Afyonkarahisar’dan Hayat’a gidip 8 saatte evlendiğini belirtti.

Ercan "Bulamıyorsun. Köyde kimseyi bulamıyorsun. Bana yardımcı olmadılar. 30 yaşındayım. Bizi Hamit Horoz tanıştırdı. Annesi ve babasıyla Hatay'da yaşıyorlar dendi." diye konuştu.

Sözlerinin devamında Ercan "Biz de aldık getirdik. Nişan yapıp kurban kestik. 6 bilezik taktım. 3 aracıya 5'er bin, babasına 15 bin lira verdim" ifadelerini kullandı.

Ercan, Yasemin’in aynı odada 1-2 gün hariç birlikte kalmadıklarını belirterek, “kardeşim vuruldu felç kaldı deyip yasemin kardeşi ile aynı odada kaldı” dedi.

Esra Erol ise 'gerçekten o kişi kardeşi miydi?' diye sorunca Ercan söyledikleriyle şok etkisi yarattı. 

Ercan, felçli dediği kişinin aslında felçli olmadığını belirterek 40 gün sonra, Yasemin, ‘kardeşim Kadir’i ailemin yanına bırakalım' deyip evden ayrıldı.

Ercan, annesinin bu durumdan şüphelendiğini, dikkatli olmasını söylediğini belirtti.

Asıl hikaye ise Hatay’a yola çıktıklarında başladı. Ercan, Yasemin'in, “çayıma uyku ilacı katıp moda verdiğimiz Adana’da kardeşi, ile beraber otobüsten indiler." dedi. 

"Ben arabada uyuyakaldım ve gözümü Hatay’a yarım saat kala uyandım” diyen Ercan "Muavine sorduğumda Adana’da indiklerini söyleyince dolandırıldığımı o an anladım." diye konuştu.

Ercan, "Hatay’da ailesinin yanına gittim ama ev kilitliydi. Köyden birine sorduğumda evin Hamit Horoz’a ait olduğunu kendisinin tarlada olduğunu belirtti." ifadelerini kullandı. Ercna, korktuğu için evine geri döndüğünü belirtti.

Ercan, kuzeni olan kızlara ulaşınca şok üstüne şok yaşadı. Aslında Yasemin’in Antakya’da yaşadığı onunla beraber 5 kişiyi daha dolandırdığı ortaya çıktı.

Ercan, kendisine ulaşan Yasemin’in ‘ben seni kandırdım’ deyip, her şeyi itiraf ettiğini kendisinin dul olduğunu ve iki çocuğun olduğunu söylediğini belirtti.

Ercan, 2018 yılında Yasemin’e mahkemede görüşeceklerini söyleyince bir daha arayıp sormadığını belirterek, Yasemin’in Musa isminde bir kişi ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da evli olduğunu da sözlerine ekledi.

Etiketler

Televizyon  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış