20 Ocak 2022 16:33 Güncelleme : 20 Ocak 2022 16:33

Baba dizisi ile ekranlara dönemeye hazırlanan Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer kendi fotoğrafı kullanılarak yapılan bir paylaşıma ateş püskürdü

Baba dizisi ile ekranlara dönemeye hazırlanan Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer kendi fotoğrafı kullanılarak yapılan bir paylaşıma ateş püskürdü

Baba dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Emmy ödüllü usta oyuncu Haluk Bilginer, sosyal medyadan kendi adına ve fotoğrafı kullanılarak yapılan paylaşıma ateş püskürdü. Bilginer, olayla ilgili hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu.

Türkiye'nin en iyi oyuncularından sayılan ve dünya çapında bilinen Haluk Bilginer, sosyal medyadan kendi adına başkası tarafından yapılan bir paylaşımla gündeme geldi. Paylaşıma yönelik Bilginer, "Tek kelimesi bile bana ait değildir. Hukuksal süreç başlatılmıştır" açıklamasını yaptı.

Bilginer, sosyal medyada yayınlanan ve kendi fotoğrafının kullanıldığı bir paylaşımla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı:

Benim adımı ve fotoğrafımı kullanarak yapılan saçma sapan açıklamanın tek kelimesi bile bana ait değildir..
Muhataplarıyla ilgili hukuksal süreç başlatılmıştır.

"Benim adımı ve fotoğrafımı kullanarak yapılan saçma sapan açıklamanın tek kelimesi bile bana ait değildir. Muhataplarıyla ilgili hukuksal süreç başlatılmıştır" mesajını gönderdi.

Bilginer'in bahsettiği paylaşımda "Madem sanatçıların her söylemi ifade özgürlüğü olarak savunuluyor o halde beni dinleyin. M. Kemal milli mücadele için toplanan paralarla kendine banka kurduğu için hırsızdır. Şapka kanununa muhalefet edenleri astığı için de katildir. Ödüllü bir sanatçı olarak düşünce hürriyeti kapsamında fikrimi ifade ettim, kızmak yok ama" denildi.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış