4 Mart 2021 17:00 Güncelleme : 4 Mart 2021 12:17

Borç kapamak için kredi desteği sunan bankalar! Borçlarınız anında silinecek! Büyük fırsat...

Borç kapamak için kredi desteği sunan bankalar! Borçlarınız anında silinecek! Büyük fırsat...

Nakit sıkıntısı yaşanan bu zor günlerde bankalar borç kapama kredisi ile vatandaşa yardımcı olmaya çalışıyor. Kredi borcu veya kredi kartı borcu olan kişiler için bankalar borç kapama kredisi ile özel bir hizmet sunuyorlar.

Nasıl yararlanılır?

Borcu olana müjdeli haber geldi. Kredi kartı borcu olana yada kredi borcu olana borç kapama kredisi müjdesi geldi. Bankalar kendine özel sistemle borç kapama kredisi veriyor. Bankaların sunduğu bu hizmetten yararlanmak için belirli zamanlarda düzenlenen bu kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Bankaların sağlamış oldukları bu sistemden yararlanmak için bankaların özel isteklerini de incelemeniz gerekiyor. Biz sizler için böyle bir araştırmaya girdik ve borcunuzu kapatmanın yollarını inceledik.

Her bankanın birbirinden farklı olan faizleri kampanyaları bulunuyor. Bankalar kendi müşterilerine özel sundukları bu hizmetten yararlanmak için ne yapmak gerekiyor?

Nasıl yararlanılır?

Ödemeleri tek bir yere yapma avantajı

Borcunuz mu var, başınız mı dertte.Üzülmeyin bankalar bu gibi durumlarda hemen vatandaşın imdadına yetişiyor. Nakit sıkıntısı gibi durumlarda bazı bankalar borç kapama desteği sunuyor. Tabibu konunun iyice araştırılması gerekiyor yoksa faydasından çok zararı da olabiliyor. Peki ne demek bu borç kapatma kredisi?

Diyelimki birden fazla yere borç yaptınız ve bunu ödemekte güçlük çekiyorsunuz. Ödemelerinizin tek bir yere olmasını istiyorsunuz bu da zaten zamandan tasarruf sağlayacaktır size. E o zaman siz de bankaların borç kapatma kredisi imkanından yararlanabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken haberimizi çok düzgün bir şekilde okumak.

Hangi bankalar borç kapama kredisi veriyor?

Biz genel olarak bankaların sürekli borç kapatma ve borç transferi kampanyası bulunan bankaları sizler için araştırdık.

Denizbank, Finansbank, Türkiye Ekonomi Bankası, ING Bank, Akbank, Garanti Bankası ve İş Bankası gibi bankalar borç kapatma kredisi sunuyor.

Hangi bankalar borç kapama kredisi veriyor?

12 ay taksit seçeneği

Borç kapatma kredisi için faiz oranları vadeye göre belirleniyor. Seçtiğiniz vadeye göre faiz oranı ekleniyor. Maaş müştterisi olan emekliler için vade seçeneği ve faiz oranları farklılık gösteriyor. Kredi kartı borçlarınız için borçlarınızı tek çatı altında toplayıp kolaylıkla ödeme imkanından yararlanacaksınız ve en az 12 ay taksit seçeneğiniz bulunacak.

Bankalar kolaylık olması açısından toplu borcu olan insanlara borç kapatma kredisi sunuyor. Daha öncesinde sıkıntı yaşayan vatandaşlar borçlarını ödemek için bir noktada toplamayı arzu ediyor. Bu hizmetleriçin bankalar belli zamanlarda kampanyalar düzenliyor. Bunları takip etmek olduça önemli.Farklı zamanlarda bankaların düzenlediği kampanyaları takip etmek için sürekli araştırma yapmak gerekiyor. 

Dikkat edilen noktalar ne?

Vatandaşlar borç kapatma kredisi alırken çok dikkatli davranmalıdırlar. Belirli kriterlere dikkat etmesi gereken vatandaşın borcunun miktarı önemlidir. Yani borcunun miktarının aynı vade oranında yükseltilmesi durumu oluyorsa bu işlemden vatandaş yarar yerine zarar ediyor anlamına gelir. Eğer borç vadesini uzatmak istiyorsanız önceki vade ile şimdiki vade arasında nasıl farklar olacağını hesaplamak gerekir. Böyle durumlarda borç ödeme kredilerikullanılırsa daha faydalı olacaktır.

Vatandaşın bütün bankaları inceleyip kendine en uygun teklifi veren bankayı seçmesi en doğrusu olacaktır. Zaten ancak böylelikle kendinize en uygun krediyi tespit etmeniz mümkün olacaktır. Ama unutulmamalıdır ki her bankanın kendine özgü müşteri kampanyalarının yanı sıra farklı vade ve faiz oranları da bulunuyor. Bunun çok iyi araştırılıp en doğrusunun bulunması da vatandaşa kalıyor.

Dikkat edilen noktalar ne?

Etiketler

Gündem   Ekonomi   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış