5 Mart 2021 10:00 Güncelleme : 4 Mart 2021 16:59

Burun çevresindeki kırışıklıklardan böyle kurtulabilirsiniz... Hiç bir yerde bulamayacağınız altın öneri...

Burun çevresindeki kırışıklıklardan böyle kurtulabilirsiniz... Hiç bir yerde bulamayacağınız altın öneri...

Cildiniz yağlı ya da kuru olabilir fark etmez ama bazı ciltlerde kırışıklık çok fazla oluyor ve bu da insanı yaşlı gösteriyor. Biz sizler için burun çevresindeki kırışıklıklardan kurtulmanın yollarını göstereceğiz...

Burun çevrenizde olan kırışıklıkların pek çok nedenini sıralayabiliriz pek ala. Cilidizimn kuru a da yağlı olmasından kaynaklanabileceği gibi bunun altında başka problemler de yatabilir. Bu burun çevresindeki kırışıklıklardan kurtulmak için pek çok yöntem bulunuyor.

Herkes güzel görünmek ister. Güzel görünmenin en önemli unsuru ise kusursuz bir cilt yapısı. Belki kusursuz bir cildiniz olmayabilir ancak bunu düzelmek çoğu zaman sizin elinizde. Herşeyden önce cilttipinizi tanımanız ve ona göre uygulamalar yapmanız gerekiyor. 

Yaşın ilerlemesi ile birlikte vücutta kırışıklıklar doğal olarak artar. Kimi insan bu kırışıklıkları çok önemsemezken hatta kendine bir hava kattığını düşünürken kimisi de bu yaşlanma belirtilerinden hiç hoşlanmaz. Yaşlandıkça vücutta bulunan pek çok pigment azalır. Bu azalma sonucunda ciltte kırışıklıklar görülür. Unutulmamalıdır ki stres en büyük dertlerin başıdır ve burada da karşımıza çıkıyor. En çok stresli insanların yüzü kırışır. Tabi bunun yanında beslenmemize de çok önem göstermeliyiz.

Burun çevresindeki oluşan kırışıklıklar burnun yan taraflarından başlayarak dudak çevresine doğru yayılıyor. Belli bir yaşı geçtikten sonra doğa gereği yüzde sarkmalar ve kırışıklıklar oluyor. Buna engel olmak için çeşitli, yağlar, kremler ve ilaçlar bulunuyor. Yer çekiminin de etkisi ile yüzdeki deri aşağıya doğru sarkmaya başlar. Bununla ilgili her kafadan bir ses çıkar ve bu çizgilerden sarkmalardan kurtulmak için çeşitli yöntemler denenir. Bu yöntemleri uygularsanız kırışıklıklarınızın azaldığını gözle görebilirsiniz.

Kadınların en önemli sorunlarından biri olan kırışıklıklar son yıllarda teknolojinin gelişmesi ile birlikte farklı yöntemler geliştirilmişti. En fazla burun etrafında oluşan kırışıklıklar ile ilgili bir çok farklı yöntem uygulanıyor.

Burun bölgesindeki kırışıklıklar yüz yogası yapılarak en aza indirgenebilir. Burun çevresindeki kırışıklıklar gülmekten kaynaklanır. Pek çok bitkisel kaynaklı krem burun çevresi kırışıklıkları için üretilmiştir. Bunları da kullanmak önlemlerden biridir. İçinde çok sayıda vitamin ve mineral bulunan meyve sebzelerden oluşan kürler yapmak da yüze çok faydalıdır. Ve bunların sonucunda yüzdeki kırışıklıklarda oldukça azalma görülür. 

Bal, limon suyu, yoğurt, salatalık, üzüm ve portakal gibi yiyeceklerden kendinize maske yapıp bu kırıiıklıkları önleyebilirsiniz.

Kendinize günlük bir program oluşturup hem yüz yogasını hem de bu çeşitli maskeleri uygulayıp bu kırışıkların önüne geçebilirsiniz.

Etiketler

Gündem   Yaşam   Sağlık  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış