9 Mart 2021 15:00 Güncelleme : 8 Mart 2021 18:52

Camdaki Kız dizisi geliyor! Merakla beklenen tam kadro! Burcu Biricik paylaştı... Diziden kareler...

Camdaki Kız dizisi geliyor! Merakla beklenen tam kadro! Burcu Biricik paylaştı... Diziden kareler...

TV8in sevilen dizisi Kırmızı Oda ile çok sevilen Burcu Biricik şimdi de başka bir psikoloji ile ilgili dizide oynamaya hazırlanıyor. Başrolünü oynayacağı Camdaki Kız dizisi geliyor...

Camdaki Kız dizisi geliyor. TV8in sevilen dizisi Kırmızı Oda ile çok sevilen Burcu Biricik şimdi de başka bir psikoloji ile ilgili dizide oynamaya hazırlanıyor. Burcu Biricik Camdaki kız dizisinde Camdaki kızı oynayacak. Gülseren Budayıcıoğlunun aynı isimli romanından uyarlanan dizinin çekimleri başladı. Ön hazırlık sürecini tamamlayan ekip, geçtiğimiz günlerde kayıta başladı.

Uzun zamandır çekimlerinin başlaması beklenen dizide ön hazırlıklar tamamlandı ve kayıtlara geçildi. Burcu Biricik yaptığı paylaşımlarla dizi için daha çok merak uyandırıyor. Kırmızı Oda dizisinde gösterdiği üstün performansla herkesin ilgisini toplayan Burcu Biricik bu kez bakalım karşımızanasıl çıkacak. Biricik dizide Nalan karakterini canlandırcak. Camdaki Kız Nalan kimdir sorularını duyar gibiyim. Bekleyip göreceğiz bakalım Camdaki Kız Nalan ile ilgili bilgileri. 

Dizinin konusu ne?

Dizide Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulan Nalan, Sedat ile umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Dizinin konusu ne?

Camdaki Kız tam kadro...

Dizinin oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol ve Tamer Levent yer alıyor.

Camdaki Kız tam kadro...

Gerçek bir aşk hikâyesini ekrana taşıyacak “Camdaki Kız” seyircilere “Neden âşık oluruz?”, “Âşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?” sorularını sorduracak. Nadim Güç tarafından yönetilecek olan dizide senaryoyu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Hande Ataizi Kanal D nin kendisine iyi geldiğini belirterek, “Çekimlere başladık, ekip de çok iyi. Bütüne bakınca her şey yerine oturmuş vaziyette. Kanal D bana uğurlu gelir, hep iyi işlerim orada olmuştur. Bu da uğurlu gelsin. Gerçek ve bizden hikayeler” şeklinde bir açıklama yaptı.

Burcu Biricik Kimdir?

4 Mayıs 1989 yılında Antalya Elmalı’da dünyaya gelen Buru Biricik, lisans eğitimini İzmir Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nde tamamlamıştır. Üniversite yıllarında Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamıştır.İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda ve kısa filmlerde oynamıştır. 2006 yılında Akdeniz güzellik kraliçesi seçilen Biricik, 2015 yılında nişanlandığı reklamcı Emre Yetkin ile 30 Temmuz 2016 tarihinde evlendi.

Burcu Biricik Kimdir?

Etiketler

Gündem   Dizi   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış