10 Mart 2021 15:00 Güncelleme : 10 Mart 2021 12:32

Çukur'un sırrı çözüldü! Çukur dizisinin Yamaç'ından ters köşe! Meğer...

Çukur'un sırrı çözüldü! Çukur dizisinin Yamaç'ından ters köşe! Meğer...

Yıllardır sevilerek izlenen Show TVnin vazgeçilmez dizisi Çukurun sırrı çözüldü. Dizinin başrol oyuncusu Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli meğer...

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana fırtınalar estiren Çukur dizisinde olaylar dur durak bilmiyor. Her hafta yeni bir olay yaşanan Çukur dizisinde artık sezona yaklaşılıyor. Büyük sırrın çözüldüğü Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli resmen ters köşe yaptı.

Aras Bulut İynemli'nin rol aldığı sinema filminin Oscar'a aday gösterilmesi de genç oyuncunun popülaritesini daha da artırdı. 7. Koğuştaki Mucize Oscar'a aday gösterilince milyonların sevgisini kazanmıştı.

Ay Yapım imzalı ve ilk bölümü Ekim 2017de yayınlanan yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in birlikte kaleme aldıkları aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı dizi herkes tarafından senelerdir beğenilerek ve sevilerek izleniyor. Dizi İstanbulun suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukurda geçiyor. Çekimleri Balat ta yapılan dizide mahallenin kontrolü Koçovalı ailesinin elinde. Suçla bu kadar içli dışlı olsa da ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Fakat oyuna yeni dâhil olan gruplar yasağı delmeye çalışırlar.

Sosyal medyada bomba etkisi yarattı

Babasını öldürmek zorunda kaldığı sahne resmen sosyal medyada bomba etkisi yaratmıştı. Babası İdris Koçovalı'yı öldürmek zorunda kaldığı bölümdeki sahneleri sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Sevilerek izlenen dizi Çukurun başrol oyuncusu yine ters köşe yaptı. 

Sosyal medyada bomba etkisi yarattı

Bu zamana kadar ne yaptı?

Öyle bir Geçer Zamanki dizisi ile bizlere adını duyuran Aras Bulut İynemli orada Mete Akarsu rolünü oynamıştı. Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay Tan'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olarak o dizide oynamaya başlamıştı. Evin büyük oğlunu oynadığı dizide çok dikkat çekici sahnelere imza atan İynemlinin şansı o tarihten sonra açıldı.

O dönemden sonra bir kaç dizi ve filmde oynayan ancak kısa süreli başarılar yakalayan ünlü oyuncu 2016 yılında tekrar unutulmaz bir işe imza atmayı başardı. 2016 yılında İçerde adlı diziye Çağatay Ulusoy ile birlikte imza attılar. Birlikte başrolü paylaştıkları dizi çok beğeni alarak izleniyordu. İynemli 2017 yılından beri de Çukur dizisinde Yamaç Koçovalı karakterini canlandırıyor. Dizinin bu sezonda final yapacağı daha önceden duyurulmuştu.

Bu zamana kadar ne yaptı?

Aras Bulut İynemlinin gerçek mesleği ne?

Başarılı oyunculuğu ile kendine hayran bırakan Aras Bulut İynemli aslında gerçek hayatta oyuncu değil. İynemli gerçek hayatta da bize sürekli dizide olduğpu gibi ters köşe yaptı. Aras Bulut İynemli aslında Uçak mühendisi. İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümü mezunu olan Aras Bulut İynemlinin asıl mesleği Uçak Mühendisi. Ağabeyi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısı olan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesinde Uçak Mühendisliği okumuştur.

Aras Bulut İynemlinin gerçek mesleği ne?

Etiketler

Gündem   Magazin   Dizi   Manşet   Televizyon  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış