11 Mart 2021 13:00 Güncelleme : 11 Mart 2021 12:47

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde ayrılık üstüne ayrılık... Bir haftada bakın kaç ünlü oyuncu diziden ayrıldı... Dizi final mi yapıyor?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde ayrılık üstüne ayrılık... Bir haftada bakın kaç ünlü oyuncu diziden ayrıldı... Dizi final mi yapıyor?

OGM Pictures imzalı ve Gülseren Budayıcıoğlu eserinden uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde ayrılık üstüne ayrılık yaşanıyor. Sevilen diziden bir hafta içinde bakın hangi ünlü oyuncular ayrıldı. Yoksa dizi final mi yapıyor?

TV8 kanalının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir tüm heyecanı ile sürmeye devam ediyor. Ancak dizide son dönemlerde ayrılık üstüne ayrılık yaşanıyor. Dizinin büyün ünlü oyuncuları diziye yavaş yavaş veda etmeye başladı. Bu kez de öyle isimler veda etti ki o sahnelerden sonra acaba artık dizi final mi yapacak sorusunu akıllara getirdi.

Her çarşamba akşamı seyircinin ilgi ile izlediği Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde olaylar bitmek bilmiyor. Zeynep bir türlü geçmişinden kurtulamıyor.

OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 25 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı, Seray Şahiner, Defne Gürsoy ve Doruk Erengül'ün birlikte kaleme aldıkları Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bakalım neler yaşandı... 

Son bölümde neler yaşandı?

Barışın evlenme teklifin kabul eden Zeynep artık yepyeni bir sayfa açıyor kendine. Ancak tam bu esnada gelen telefon ile tramvaları depreşir. Zeynebin önünde birinden birini seçmesi gereken iki yol vardır. Ya herşeyi unutup Barış ile birlikte mutlu bir hayata yelken açacak ya da kendisi ile aynı kaderi paylaşanlara yardım etmekle geçirecektir hayatını. Zeynepin geçmişle mücadelesi bir türlü bitmiyor. Ve Zeynebin atacağı her adım onu daha da geriye götürüyor. 

Son bölümde neler yaşandı?

TV 8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final mi yapıyor bütünizleyici bunu konuşuyor. Yapımcıdan henüz Doğduğun Ev Kaderindir dizisi için final ile ilgili bir açıklama gelmedi.

Son aylarda Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden ayrılan isimler, sevilen dizinin reytinginin dibe çakılmasına neden oldu. Zirve yarışından kopan dizi haftalardır yükseliş gösteremedi. 

Çok fazla oyuncu değişikliği oldu

Geçtiğimiz yıl neredeyse bambaşka bir kadro ile çekilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bu yıl oyuncular hep değişti. Geçtiğimiz yıl dizi Mehdilerin evinde ve Mehdinin ailesi ile birlikte geçiyordu. Sonra Mehdinin annesinin seneryo gereği Erzuruma gitmesi, yiğeninin üniversite kazanıp gitmesi, ablasının ve burhanın ölmesi ile birlikte diziden bir sürü oyuncu ayrılmıştı. Öte yandan Zeynepin babası da uzun zamandır dizide görünmüyor. Ve Zeynepin Ekrem babası da senaryo gereği yurt dışına çıktı ve o da artık dizide yok. Yani dizide sürekli bir oyuncu değişikliği yaşanıyor. Bu sezonun başından beri zaten evlerini dedeğiştiren Zeynep ve ailesi ve Barışın ailesi ön planda tutuluyor. Ama dün gece öyle birşey yaşandı ki bir gecede kaç ünlü oyuncu diziden ayrıldı biz izlerken bile sayamadık. Bu da akıllara acaba dizi final mi yapıyor sorusunu getirdi. 

Çok fazla oyuncu değişikliği oldu

Bakın hangi oyuncular bu hafta diziden ayrıldı...

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde dün gece Barışın ablası Özlem rolünü canlandıran Ebru Cündübeyoğlu Barışa tepki göstererek evi terketti ve Amerikaya gittiği düşünülüyor. Yani Ebru Cündibeyoğlu da diziden çıktı gibi görünüyor. Öte yandan Mehdinin karısı ve kızının annesi Benal de dün bebeğini bir mektupla Zeynepe bırakıp evi terketti. Benal de diziden ayrıldı gibi görünüyor. Bir de Zeyneple Mehdinin evlat edindiği Kibrit de bir kaç haftadır dizide hiç görünmüyor. O da bir şekilde diziden ayrıldı gibi görünüyor. Bu kadar çok oyuncunun ayrılması ile birlikte dizi final mi yapacak sorularını akıllara getiriyor. 

Etiketler

Gündem   Dizi   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış