10 Mart 2021 11:00 Güncelleme : 10 Mart 2021 10:28

Esra Erol’da böylesi görülmedi! 69 yaşındaki kadın kendisinden 35 yaş küçük adam tarafından evlenme vaadiyle dolandırıldı...

Esra Erol’da böylesi görülmedi! 69 yaşındaki kadın kendisinden 35 yaş küçük adam tarafından evlenme vaadiyle dolandırıldı...

Sevilerek yıllardır takip edilerek izlenen Esra Erolun programında dün görülmemiş bir olay yaşandı. Programda bu zaman kadar bir çok olay oldu ama böylesi görülmedi. 69 yaşındaki kadın kendisinden 35 yaş küçük adam tarafından evlenme vaadiyle dolandırıldı...

Dün Esra Erolun programında görülmemiş bir olay yaşandı. 69 yaşındaki kadın kendisinden 35 yaş küçük adam tarafından evlenme vaadiyle dolandırıldı...

Programa katılan 69 yaşındaki yeminli emekli mali müşavir olan ve bilirkişilik üzerine uzmanlık yapan ve daha da trajikomiği dolandırıcılık üzerine raporlar yazan bir kadının başına neler geldi. İzleyen herkes şoka girdi. Kendisinden 35 yaş küçük Mehmet Aydın ile sosyal medyadan tanışan ve sevgili olan Hatice Hanım Mehmet Aydın ile tam 7 kez buluştu.

Hatice Hanım, 7 kez buluştuğu ve kendisini evlilik vaadiyle kandıran adama güvendi.

FETÖ yalanı

Hatice Hanım, Mehmet’in ilk olarak adının Mehmet Mehmet olduğunu söyledi. Kendisini Mehmet Aydın Nakıboğlu olarak tanıtan kişinin aslında FETÖ ile ilgili yalan söyleyip ailesinin yurt dışında olduğunu belirtti.

Aile fotoğrafına montajlamış kendisini

Kendisini iş adamı olarak tanıtan Mehmet Aydın, pırlanta, altın işleri ile uğraştıklarını, 52 yaşında olduğunu dile getirdi. Mehmet Aydın kendisinin aile fotoğraflarına montajlamış.

Hatice Hanım Mehmet Aydına çok genç göründüğünü belirtince de, bir trafik kazası geçirdiğini bu kazada eşini kaybettiğini, yüzünün kazada dağıldığını ve plastik cerrahların birçok kez ameliyatıyla düzeldiği yalanını söyledi. 

Aile fotoğrafına montajlamış kendisini

Evlilik vaadi ile kandırmış

Sürekli Hatice Hnaımdan para istediğini ve sürekli para aldığını söyleyen Hatice Hanım şüphelenmeye başladığında ise kendisini evlilik vaadiyle kandırdığını dile getirdi.

Hatice Hanım, benden para istediğinde Mehmet Aydın adına göndermemi istedi. Bana söylediği ismin babasının eski elemanı olduğunu söyledi. Ben aslında aynı kişiye para göndermişim!” ifadelerine yer verdi. Daha sonra kendisini dolandıran kişiden şüphe duymaya başladığını söyleyen Hatice Hanım, Mehmet’in kendisine evlenme vaadinde bulunduğunu ifade etti.

Sekreter ayarlamış

Ayarladığı bir kadının sekreter rolü yaparak kendisinden 5 bin lira istediğini belirten Hatice Hanım daha sonra öğrenmiş ki o numara da Mehmet Aydına ait. 

Sekreter ayarlamış

Sahte kimlik

Aradan zaman geçtikten sonra bir telefon aldığını ve dünyasının başına yıkıldığını anlatan Hatice Hanım kendisini bir numaranın aradığını ve aslında Mehmet Aydın adında birisinin olmadığını söyledi. Başka birinin adına çıkardığı sahte kimlik ile dolandırılık yapmış.

Daha sonra canlı yayına bağlanan Mehmet Bey, “Ben daha önce kuyumculuk yapıyordum. Ben ona elden para verdim. Beni 10 yıldır tanıyor ve ben ona borç verdim” sözlerini kullandı. Hatice Hanım ise Mehmet Bey'i 2019 yılında tanıdığını söyledi.

Etiketler

Gündem   Manşet   Televizyon  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış