23 Ocak 2021 20:00 Güncelleme : 23 Ocak 2021 15:55

Fenerbahçe Mesut Ol kampanyasıyla öyle bir şey oldu ki... Herkes bunu konuşuyor...

Fenerbahçe Mesut Ol kampanyasıyla öyle bir şey oldu ki... Herkes bunu konuşuyor...

Günlerdir tüm Türkiyenin konuştuğu Mesut Özil spor gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Bugün başlatılan Fenerbahçe Mesut Ol kampanyasıyla öyle bir şey oldu ki... Herkes bunu konuşuyor...

Büyük ilgi

Türkiyenin konuştuğu Mesut Özil spor gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Fenerbahçe Mesut Ol kampanyasıyla Fenerbahçenin resmi sitesi çöktü. Bugün başlatılan Fenerbahçe Mesut Ol kampanyaya Fenerbahçeliler büyük ilgi gösterdi.

Acun Ilıcalının da desteği ile bir kaç kez yapılan Fenerol kampanyasının bir benzeri olan Mesut Ol kampanyası başlatan Fenerbahçeliler yıldız futbolcunun maliyetinin bir bölümünü karşılamayı hedefliyor.

Büyük ilgi

Fenerbahçeli taraftarlar büyük ilgi gösterdi ve 20 dakika gibi kısa bir sürede 35 bin sms atıldı.

Fenerbahçeliler SMS'lerle destek olurken, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi sitesinde yoğunluk nedeniyle çöktü. oğunluk nedeniyle Fenerbahçe'nin resmi sitesine erişilemiyor.

Mesut Özili Fenerbahçeye dahil etmek için büyük uğraşlar verdiğini belirten Ali Koç Mesut Özilin bir marka olduğunu savundu.

Koç sözlerine şöyle devam etti; Üzerine basa basa Mesut Özil için 'Evin oğlu' diyorum. Evin oğlu evine geldi ve inşallah evinde çok başarılı olacak. Fenerbahçe'ye daha önce bu kadar büyük Fenerbahçe sevdası olan büyük bir marka gelmedi.

Ne zaman oynamaya başlayacak?

Mesut'un hiçbir sakatlık problemi yok. Ne zaman oynayacağına hocamız karar verecek. Eski hocasıyla konuştuğumda, 'Ne kadar sürer?' diye sormuştum. '3-4 hafta sürer' demişti. Şahsi düşüncem 2 haftaya kadar oynamaya başlar.

Etiketler

Gündem   Spor   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış