12 Mart 2021 11:00 Güncelleme : 12 Mart 2021 10:13

İcralık olana ve kara listede olana özel kredi fırsatı! Üstelik 6 ay ertelemeli... Başvurular nereye yapılıyor?

İcralık olana ve kara listede olana özel kredi fırsatı! Üstelik 6 ay ertelemeli... Başvurular nereye yapılıyor?

Ekonomik olarak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinden sonra durumu kötü olan daha da kötüleşmeye başladı. İcralık olana ve kara listede olana özel kredi fırsatı geldi...

Pandemiden sonra maddi olarak sıkıntıya giren ailelerin artması ile icra işlemleri de çoğaldı. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ekonomik sıkıntılar arttı. Vakıfbanktan müjdeli bir haber geldi. Vakıfbank vatandaşlar için müşterilerine özel bir kredi hayata geçireceğini duyurdu.

Vakıfbank 6 ay ödemesiz 10 bin TL krediyi icralık olan ve kara listede olan vatandaşlara verecek. Evet yanlış duymadınız yani adınız bankaların kara listesindeyse yada icralıksanız bile kredi çekebileceksiniz. Peki bu krediye başvurular nereden ve nasıl yapılır?

Geçtiğimiz hafta bankalardan kredi erteleme fırsatı ile sevinen vatandaşlar bu hafta bu haberi duyunca ne yapacak bakalım.3 kamu bankası 3 ay kredileri erteleme karrı almıştı. Salgın nedeni ile ekonomik bakımdan sıkıntıa düşen vatandaştan kredileri erteleme kolaylığı ile rahat nefes almasını sağlayacak olan bankalar yüzleri güldürmüştü. 

Kredi erteleme fırsatı

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank müşterilere kredi erteleme imkanı sunarak vatandaşı sevindirmişti. Hatta bu kararın üzerine bir kaç özel banka da harekete geçip bu uygulamayı hayata geçireceğini duyurmuştu. 

Kredi erteleme fırsatı

İcralıksanız ya da adınız kara listedeyse...

Vatandaşın kredi erteleyerek yüzünü güldüren Vakıfbank bu kez ismi icra ve kara listesinde olan vatandaşa hiç bir kimse kredi vermezken kredi çıkartabilecek. Bu zor günlerde vatandaşın yanında olan kamu bankaları bu zaman kadar halka bir çok yardımda bulunarak vatandaşın yüzünü güldürmeyi başardı. 10 bin TL temel ihtiyaç kredisi açan bankalara başvurular nasıl yapılabiliyor?

6 ay ödemesiz temel ihtiyaç kredisine başvuru nereden yapılabilir?

6 ay ödemesiz temel ihtiyaç kredisi için ister telefonla ister SMS ile isterseniz de banka şubelerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. SMS ile başvuru yapamabilmek için telefonun mesaj butonuna DESTEK TCKN ve HANEGELİRİ yazıp 5774e kısa SMS atarak kredi başvurunuzu yapmış oluyorsunuz. Ancak kredi başvurunuzun olumsuz sonuçlanması gibi bir durum da olabilir. Eğe olumlu da sonuçlanırsa olumsuz da sonuçlanırsa size geri dönüş yapılıyor. Bu konu ile ilgili mobil bankacılığı arayarak yardım ve destek alabilirsiniz. Ev geliri 5 bin TL altınd aolan bireysel müşteriler 6 ay ödemesiz temel ihtiyaç kredisinden faydalanabilecekler. 

6 ay ödemesiz temel ihtiyaç kredisine başvuru nereden yapılabilir?

Kredi fırsatı

Ekonomik olarak sıkıntıya düşen halk son zamanda kredi alabilmek için oldukça çaba sarfediyor. Bir de işsiz bir kesim var bunlar zaten krediye müracat bile yapamıyor. Ya da bankaların kara listesinde olan ve icralık olan kişilerin normal şartlarda para çekmesi imkansız durumda. Pandemi zor koşullarını düşünerek Vakıfbank müşterilerine özel bir ayrıcalık yaptı ve bu zor dönemde zor koşullarda olan insanlara bir fayda sağlamak için bu kampanyayı çıkardı. Ayrıca bu tutarı sorunsuz bir şekilde ödeyen vatandaşların daha sonra da yüksek miktarlarda kredi ödeyebileceği de duyuruldu. Yani vatandaşlar bu kredi ile hem kendi ihtiyaçlarını karşılayacaklar hem de bankalara kendilerini kabul ettirmiş olacaklar.

Etiketler

Gündem   Ekonomi   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış