1 Şubat 2021 11:52 Güncelleme : 1 Şubat 2021 11:56

İstanbul'a yeni metro hattı müjdesi! Bakanlıktan açıklama geldi...

İstanbul'a yeni metro hattı müjdesi! Bakanlıktan açıklama geldi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu bugün önemli açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu İstanbullulara yeni bir müjde verdi. İstanbula yeni bir metro geliyor...

İstanbullulara yeni müjdeyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu verdi. Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattı için tarih verildi. 

Ne zaman açılacak?

Karaismailoğlu "Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattını yıl sonunda açmayı planlıyoruz" dedi. Metro hattında fiziki gerçekleşme oranını açıklayan bakan oranın bugün itişbarıyla yüzde 36ya ulaştığını dile getirdi. 

Ne zaman açılacak?

İncelemelerde bulundu

Karaismailoğlu, yapımı süren Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi istasyonunda incelemelerde bulunarak açıklama yapmıştı. Ülke genelinde 3 bine yakın şantiyede çalışmaların devam ettiğini dile getirmişti. 

İncelemelerde bulundu

Projeyi bakanlık aldı

Daha öncesinde o bölgede bir hastane töreni yaptıklarını belirten Karaismailoğlu hastanenin yollarını yapması gerekenlerin yağmadığı için bakanlık olarak kendilerinin yaptığını ve bu metro hattında da aynı şey olduğunu, yapması gerekenler tamamlayamadıkları için yine bakanlık olarak kendileri deviraldıklarını söylemişti.

Projeyi bakanlık aldı

Neler yaşandı?

"Malumunuz daha önce burada bir tören yapmıştık. Yine bu hastanemizin yollarını yapması gerekenler yapmadığı için vatandaşlarımızın hastaneye bir an önce ulaşması için bir ay gibi kısa bir sürede hastanemizin kara yolu bağlantısını sağlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk. Yine bu metro hattını da, yapması gerekenler yapmadığı için, vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılamak doğrultusunda Cumhurbaşkanı'mızın talimatlarıyla üzerimize aldık. İnşallah 18 ay gibi kısa bir sürede vatandaşımızın hizmetine sunacağız. 18 ay da bir metro hattı için rekor sayılacak bir süre. İnşallah hedefimiz burayı 18 ayda tamamlamak. açıklamasını yapmıştı.

Etiketler

Gündem   Yaşam   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış