6 Mart 2021 16:00 Güncelleme : 6 Mart 2021 11:40

Kullanımı Kolay Trend Saç Modellerine bayılacaksınız! Saatlerce Uğraşmaya Gerek Yok! 5 Dakikada hazırsınız...

Kullanımı Kolay Trend Saç Modellerine bayılacaksınız! Saatlerce Uğraşmaya Gerek Yok! 5 Dakikada hazırsınız...

Hem güzel görünmek istiyorsunuz hem de buna çok fazla harcamaya vaktiniz yok. İşte sizi bu tarafa doğru alalım. Çünkü bugün sizler için kullanımı kolay saç modellerini hazırladık. Bu modellere bayılacaksınız....

Çalışsa da çalışmasa da bakımlı görünmek her kadının hayali. Aynaya bakınca kim güzel görünmek istemez ki. Üstelik hiç vakit harcamadan. Günümüzde vakit o kadar değerli ki. Saç modelleri daha farklı görünmek isteyen kişiler için büyük önem taşır. Size bugün şipşak 5 dakikada yapabileceğiniz saç modelleri ile ilgili bilgiler vereceğiz.

Öncelikle fön çekmeye gerek kalmadan bir düzleştirici edinmelisiniz kendinize. Bakımlı bir saç modeli istiyorsanız yataktan fırlamış gibi olmanız çok komik olur doğrusu. Saçlarınız düz olduktan sonra istediğiniz modeli kolayca verebilirsiniz tabiki saçınıza. 

Arkadan bağlayın

Eğer açık saç seviyorsanız zaten direk o şekilde kullanabilirsiniz ancak eğer bir tel toka yardımı ile ortadan ikiye ayırım az bir tutam alıp arkada o tutamları birleştirirseniz hem klasik hem spor hem de sizi genç gösterecek bir model elde etmiş olursunuz. 

Arkadan bağlayın

At kuyruğu yapın

At kuyruğu tabiri ile bilinen arkadan bütün saçın toplanması da çok zaman kazandıran bir örnektir. Hem tar durursunuz hem de kolay bir şekilde saçlarınız şekil almış olur. 

At kuyruğu yapın

Topuz yapın

Topuz yapmak da pratik bir yöntem. Ama tabiki şu ev topuzlarından bahsetmiyoruz. Önce saçınızı güzelce taradıktan sonra saçınızı üç parçaya ayırın ve ortadaki parçayı lastikle bağlayın bağladığınız kısmın ortasından saçı geçirdikten sonra yanlarda kalanları da aynı şekilde bağlayın bu kısmı da alttaki saçın içinden geçireceksiniz. Bir toka yardımıyla sabitledikten sonra işte saçınız hazır.

Topuz yapın

Yüz şekliniz önemli

Bu arada saç kesimi ve stline karar verirken yüz şekliniz çok önemlidir. Sizin yüz şeklinize hangi modelin uyacağını bilmelisiniz. Aslında herhangi bir yüz şekline sahipseniz her modeli kullanabilirsiniz ancak eğer kendi yüz tipinize göre bir model uygularsanız çok daha güzel görünürsünüz.

Mesela kalp şeklinde yüzünüz varsa gözlerinize ve elmacık kemiklerinize vurgu yapabilirsiniz. Saçlarınızı hacimli bir şekilde kestirmeniz daha doğru olacaktır. Uzun bir yüzünüz varsa saçlarınız ne kadar uzunsa yüzünüz de o kadar uzun görünecektir bu sebeple saçlarınızı kısa kestirmeniz en mantıklı seçim olacaktır. Eğer oval bir yüze sahipseniz hemen hemen her saç modelini uygulayabilirsiniz. Eğer yuvarlak bir yüzünüz varsa çenenizin altındaki saç kesimlerini tercih edebilirsiniz. Saçlarınıza tepeden hacim vermeniz iyi olacaktır. Kare bir yüz tipiniz var sa da bukleler ve dalgalı saçlar sizin için en iyisi. 

Yüz şekliniz önemli

Etiketler

Gündem   Yaşam   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış