4 Mart 2021 13:00 Güncelleme : 4 Mart 2021 11:01

Maaş kartınızla ile 10 bin TL anında alabilirsiniz! Yeni sistem ile Hesap ve maaş kartları için özel kredi fırsatı!

Maaş kartınızla ile 10 bin TL anında alabilirsiniz! Yeni sistem ile Hesap ve maaş kartları için özel kredi fırsatı!

Ekonomik sıkıntıların ardı arkası kesilmeyince vatandaş nakit sıkıntısına düşüp nereden para bulabilirim diye bakmaya başladı. Belki bilmiyorsunuz ama hesap yada maaş kartınızdan gelecek ayın ücretinden belli bir miktar kullanma hakkına sahipsiniz.

Bankalar müşterinin maaşlarını çekebilmeleri için maaş kartlarını, hesap kartlarını ve aynı zamanda öğrenci kartlarını teslim ediyorlar müşterilere. Gelecek ayın ücretinden belli bir oranı bulunduğunuz ay kullanmaşansını yakalıyorsunuz bu sistemle.

Açık avans ne demek? Bankalar açık avansı müşterilerine nasıl sunar, ve siz bunu nasıl kullanabilirsiniz. Bu sistem vatandaş için büyük kolaylık sağlıyor. Bir çok insan bu parayı nasıl alacağını merak ediyor. 

Öğrencilere büyük kolaylık

Nakit avans sıkıntısı herkes tarafından çekiliyor. Biz de sizin bununla ilgili birçok şeyi bilmediğinizi düşünerek size detaylı bir haber hazırlamak istedik. TV Sonsakika ekibi olarak nakit avans hesaplarınızla ilgili bilgiler paylaştık. Haydi gelin hepbirlikte haberimizi inceleyelim.

Öğrencileriçin de büyük kolaylık sağlayan sistem ile 650 lira lisans bursu, 1300 lira yüksek lisans bursu ve 1950 lira doktora bursu alınıyor. Yüksek öğrenimgören bir öğrencinin 600 liraharçlık avans limiti bulunuyor. Harçlık avans da bu karttan nakitçekilip de kullanılmıyor. Sadece yapmış olduğunuz alışverişlerde kullanabilirsiniz. Ve eğer alışveriş yaptıysanız gelecek ay yatacak olan bursunuzdan kesilecektir.

Öğrencilere büyük kolaylık

Harcanan tutar burstan kesilir

Öğrenciler birçok durumda acil durumlarda kalabilir. Acil durumlarda kullanılması için oluşturulan bu sistemden siz de faydalanabilirsiniz. Bulunduğunuz ayın bursu yattığı taktirde bir önceki aydan harcadığınız tutar bursunuzdan kesilecek bunu sakın unutmayın. Bunun bilincinde olarak harcama yapmakta yarar var.

Hesap nasıl açılır?

Öğrenim ve burs sistemlerinden yararlanamıyorsunuz bazen. Bunun için isterseniz müşteri hizmetleri ile isterseniz de mobil bankacılık ile açtırma yapabiliyorsunuz. Bu konuyla ilgili daha da detaylı bilgi almak isterseniz bankaların resmi internet sitelerine de başvuru yapabilirsiniz.

Hesap nasıl açılır?

Maaşlar hesaplara tanımlanıyor

ine artı hesaplar açabiliyor. Banka kredi notunuz ile bunun hiç bir ilgisi yok. Maaş miktarınızla aynı oranda bir tanımlama yapılıyor. Ortalama10 bin lira gibi limitler tanımlanıyor. İsterseniz taksitli isterseniz tek çekim olarak kullanabiliyorsunuz. İstediğiniz miktarı isterseniz mobil bankacılık üzerinden isterseniz de banka kartı üzerinden alabiliyorsunuz.

Bu bilinen sistem ilk önce öğrencilere sunulmuş ve çok beğenilmişti. Çok fazla memnuniyetin olduğu busistem artık tüm çalışanlara uygulanabiliyor. Bir sonraki maaş tutarı direk olarak çekilebilen nakit avansa yatırılıyor. Müşteriler kendilerine tanımlanan bu parayı istediği şekilde kullanabiliyor. Bu miktarı azalmak yada artırmak da müşterilerin insiyatifinde olabiliyor.

Bankalar bazen çeşitli kampanyalar ile bu şekilde kredi veriyorlar. Bu da sonuçta bir nevi kredi sayılıyor zaten. Bu sistemin banka kredi notu ile ilgili olmadığından direk maaş müşterilerine uygulanacak olan bir sistem olarak biliniyor.

Etiketler

Gündem   Ekonomi   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış