10 Mart 2021 12:00 Güncelleme : 10 Mart 2021 12:02

Masterchef Suna Aydın'ın yeni halini kimse tanıyamadı... Gören şok geçirdi... Bakın Suna'nın estetikli hali kime benzetildi...

Masterchef Suna Aydın'ın yeni halini kimse tanıyamadı... Gören şok geçirdi... Bakın Suna'nın estetikli hali kime benzetildi...

Masterchef yarışmasının ikinci sezonuna katılan sevilen ve yetenekli yarışmacılardan Suna Aydın adeta evrim geçirdi. Masterchef Suna Aydın'ın yeni halini kimse tanıyamadı... Gören şok geçirdi... Bakın Suna'nın estetikli hali kime benzetildi.

TV8 kanalında sevilerek izlenen yarışma Masterchefin eski yarışmacılarından Suna Aydın öyle bir değişti ki, görenler gözlerine inanamadı. Geçirdiği estetik operasyonların ardından adeta bambaşka bir insan olan Suna Aydının yeni hali çok şaşırttı. Masterchefin ikinci sezonuna katılan ve yetenekleri ile sıkça adından söz ettiren ünlü yarışmacı Suna Aydının yeni hali sosyal medyada dillere düştü. MasterChef ‘in jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna yer alıyor. Peki Masterchef yeni sezon için başvurular başladı mı? Masterchefin yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şefin jüriliğinde yarışan yarışmacılar neredeyse hergün evimize konuk oluyor. Birbirinden renkli sahnelerin yaşandığı Mastercef yarışmasında bu yıl da jüri üyeleri aynı kişiler mi olacak merak ediliyor doğrusu. 

Geçen sezon Uğur’un sosyal medya yazıları sebebi ile diskalifiye edilmesi sonucu, program büyük tepki çekmişti. Öte yandan Acun Ilıcalının yeni dijital platformu EXXENe ağırlık verdiği yeni bilgiler arasında. O Ses Türkiye Rapi de ExXEN dijital yayın platformunda yayınlayacak olan Acun Ilıcalı akıllara acaba Masterchefi de mi orada yayınlayacak sorularını getiriyor. Ama bu konu ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. 

Başvurular ne zaman?

Dünyayı sarsan Korona virüs salgını sebebi ile MasterChef 2021 başvurularının videolu şekilde yapılacağı bilgisi paylaşıldı. 

Başvurular ne zaman?

Suna Aydının şok değişimi...

Sempatik ve duygusal tavırlarıile izleyicinin gönlünde taht kuran Suna son hali ile hayranlarını şaşkına çevirdi. Geçtiğimiz sezon yayınlanan bölümlerde de yarışmaya konuk olarak katılan Sunadan büyük değişimtepki çekti. 10 Ekim 1986 tarihinde İskenderunda doğan Suna Aydın 1Mutfak sanatlari akademisinde profesyonel aşçılık ve pastacılık eğitimi aldı. Okulu iyi bir dereceyle tamamladıktan sonra sektore atıldı ve en iyi işletmecilerde çalışma fırsatı buldu. Mesleği iyi öğrenmek ve pekiştirmek adına kebapçı, balıkçı, Türk mutfağı, dünya mutfağı gibi çeşitli restoranlarda şef, koordinatorluk, danışmanlık gibi görevlerde bulundu.Şuanda kendine ait modern Türk ve Anadolu mutfağı konseptli bir restoranı var. Suna Aydının 11 yaşında Batın adında 1 oğlu var.

Suna Aydının şok değişimi...

Yemek konusunda her fırsatta çok iddialı olduğunu dile getiren Suna Aydın MasterChef Türkiye yarışmasının başlarında 'hem izleyicilerin hem de yarışmacıların benden öğreneceği çok şey var' demişti.

Masterchef Sunanın şok değişimi takipçilerine acaba bu kim sorusunu sordurttu. 

Ünlü yarışmacının geçirdiği esteti operasyonlar sonrası ağzı görenlerin ağzı açık kaldı. 

Sosyal medyada çok konuşulan Suna Aydın yeni halinin fotoğraflarını Instagram hesabından sık sık paylaşıyor.

Sunanın estetikli son hali Masterchef eski bölümlerini izleyenleri şoka soktu.

Masterchef Sunanın yeni hali modacı Gülşah Saraçoğluna benzetildi. Biliyorsunuz Gülşah Saraçoğlu da TV 8 kanalında Doya Doya MOda programında büyük beden bayanlar için jüri üyeliği yapıyor. 

Etiketler

Gündem   Manşet   Televizyon  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış