11 Mart 2021 11:00 Güncelleme : 11 Mart 2021 00:05

Masumiyet dizisi Münevver Karabulut cinayetinden esinlenerek mi çekiliyor? Deniz Çakır açıkladı...

Masumiyet dizisi Münevver Karabulut cinayetinden esinlenerek mi çekiliyor? Deniz Çakır açıkladı...

Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Masumiyet dizisi ile ilgili şok bir iddia atıldı ortaya. Masumiyet dizisi Münevver Karabulut cinayetinden esinlenerek mi çekiliyor? Deniz Çakır açıkladı...

Başrollerinde Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğun başrollerinde oynadığı Masumiyet dizisinde Münevver Karabulut cinayeti ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı. Bir süredir magazin basınını meşgul eden bu haber ile ilgili açıklama geldi. Dizinin Başrol oyuncusu Deniz Çakır bu iddialara bakın ne dedi?

Dizide Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğun yanında bir çok ünlü isim de yer alıyor. Tolga Güleç, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın, Asena Tuğral, Ertuğrul Postoğlu, Selen Uçer gibi oyuncuları kadrosuna dahil eden Masumiyet dizisi şimdilik yapımcının yüzünü güldürüyor. 

Gold Film imzalı, yönetmeliğini Ömür Atay’ın yaptığı, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi olan Masumiyet dizisinin reytingleri iyi gidiyor.

 Henüz iki bölümü yayınlanan dizinin konusu ise evli ve iki çocuk annesi Baharın hayatını anlatıyor. Baharın hayatı 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olması ile değişir. Kızı Elanın ilk aşkı yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil. babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronu. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar'ın çabaları sonuçsuz kalır. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela'nın 19. yaş gününde değişecektir.

Olay sahne...

Dizinin yeni bölümünde Ela ve İlkerin merakla beklenen duruşması ekrana gelecek. Dizide İlker Ilgaz hakim karşısına çıkacak. Hastanede tedavisi devam eden Ela, annesi Bahardan aldığı güçle duruşma salonuna gelecek. İlkerin avukatının takıntılı ve ruh sağlığı bozuk bir Ela portresi çizmesi herkesin kafasını karıştıracak. Kızının yaşadıklarını kabul etmeyen Bahar ise kızının uğradığı mağduriyeti gözyaşları içinde hakime anlatacak.Bu sahne herkesi derinden etkilecek.

Deniz Çakır açıkladı...

Sevilen dizi Masumiyetin Münevver Karabulut cinayetinden esinlenerek yazıldığına yönelik açıklamalar ortalığı karıştırdı. Magazin basınında da bir süredir yer alan bu bilgilerleilgili oyuncu Deniz Çakır önemli bir açıklama yaptı.

Dizinin başrol oyuncusu Deniz Çakıra dizinin Münevver Karabulut cinayeti ile bir ilgisi olup olmadığı sorulduğunda dizide Bahar karakterine hayat veren oyuncu şöyle bir yanıt verdi, Dizinin konusu bir cinayete bağlanmaz. Binlerce kadın öldürülüyor. Nasıl olur da bir tanesinin üzerinden yürürsün...

Deniz Çakır açıklamaları ile bu durumun doğru olmadığını da belirtmiş oldu.

Deniz Çakır açıkladı...

Karavan krizi...

Masumiyet dizi setinde bir karavan krizi yaşandığına daire pek çok haber çıkmıştı. Deniz Çakır bununla da ilgili açıklama yaparak sinirlendiğini dile getirdi. Çakır, ya öyle şey olur mu ya diyerek tepki gösterdi. Ünlü oyuncu bu haberleri de yalanlamış oldu. 

Etiketler

Gündem   Dizi   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış