10 Mart 2021 10:00 Güncelleme : 10 Mart 2021 10:00

Masumlar Apartmanı'nda flaş ayrılık! Hiç kimse beklemiyordu! Hangi ünlü oyuncu ayrıldı? Resmen ters köşe yaptılar... Dizi bitiyor mu?

Masumlar Apartmanı'nda flaş ayrılık! Hiç kimse beklemiyordu! Hangi ünlü oyuncu ayrıldı? Resmen ters köşe yaptılar... Dizi bitiyor mu?

TRT1 de Salı akşamları ekrana gelen ve herkes tarafından beğeni ile izlenen Gülseren Budayıcıoğlunun eserinden uyarlanan Masumlar Apartmanında olaylar dur durak bilmiyor. Dün gece Masumlar Apartmanı'nda flaş ayrılık yaşandı. Bu ayrılığı kimse beklemiyordu. Diziye hangi ünlü oyuncu veda etti?

Dün gece yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde olay üstüne olaylar geldi ekranlara. Dizi aslında ilk başladığında mutlu mesut ilerleyen bir bölümdü. Sonlara doğru dizide yaşanmadık olak kalmadı adeta.

Sevilerek izlenen dizi Masumlar Apartmanının final sahnesi herkesi derinden etkiledi. İncinin sinir krizi geçirdiği sahne bu dizide oyunculukların ne kadar iyi olduğunu ortaya koydu. Gerçek hikayeden uyarlanan Masumlar Apartmanı son bölümde izleyiciyi şoka soktu. İnci genel olarak bu hafta her duyduğu haberle büyük bir yıkım yaşadı.

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Ezgi Molanın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinde her hafta olduğu gibi hafta da seyirci şok üstüne şok yaşadı. Geçtiğimiz hafta Hanı çöplükte yakalayan İnci Han ile ilgili tüm gerçekleri öğrendi. Han kendisi ile ilgili neden bunu yaptığını ve geçmişten gelen sıkıntıları olduğunu kabul etti. İnci bu olayla birlikte büyük bir yıkım yaşadı. İnci olayı öğrenmesinin ardından o gece eve gelmeyeceğini ve Esra da kalacağını Hana söyledi. Han da kabul etti. İnci kendini topladıktan sonra Hanı tedavi ettirmek için çaba göstermeye karar verdi. ve Hanı bir psikiyatra götürmeye karar verdi. 

Tam o sırada konuşmaları duyan ve durumu yanlış anlayan Safiye kardeşinin çöp toplama huyunu bilmediği için İnci'nin kendisini psikiyatra götüreceğini sandı. Çılgına dönen Safiye İnci'ye tokat attı.

Sürpriz doğum günü kutlaması

Bu bölüme Safiyenin doğum günü damga vurdu. Kendisini doğum gününde çok önemli hisseden Safiye için babası gizlice çatı dairede bir doğumgünü organizasyonu düzenledi. Kardeşleri, babası ve Nacinin katıldığı doğumgününde Safiye çok mutlu oldu. 

Sürpriz doğum günü kutlaması

Gülben Esat ile çay içmeye çıktı

Daha öncesinde Esatın başına bela olan Gülbeni bu kez Esat çay içmek davet etti. Gülben bu teklifi hiç kaçırmadan kabul etti. Ama ne oldu da senaryo böyle ilerliyor ona anlam veremedim doğrusu. 

Sinir krizi geçirdi

Tam o sırada İncinin kardeşi Ege babası Haluk'u yatağında ölmüş olarak bulunca yıkıldı. Hemen odaya dedesini çağırdı. Ve sonra tam o kavganın üstüne üst kata İncilerin evine çıktılar İnciye haber vermek için. Tokatı yiyen İnci de kapıya doğru koştu ve kapıyı açınca dededi ve kardeşini kapıda ördü. Babasının öldüğünü öğrenince İnci ayakkabılarını giyerek evin içine girdi ve Safiyenin yanına giderek Yeter diye bağırmaya başladı. İnci evde adeta sinir krizi geçirdi. 

Sinir krizi geçirdi

Hangi ünlü oyuncu diziye veda etti?

Dizide İnci'nin alkol bağımlısı babası Haluk'u canlandıran oyuncu Mert Asutay da son bölümle birlikte Masumlar Apartmanı'na veda etti.

Hangi ünlü oyuncu diziye veda etti?

Ters köşe yaptılar

Haftalardır Naci Hocanın ölmesi beklenen dizde senarist İnci ve Egenin babasınıöldürerek resmen tersköşe yaptı.

Etiketler

Gündem   Magazin   Dizi   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış