29 Ocak 2021 12:00 Güncelleme : 29 Ocak 2021 10:42

Okullar hangi tarihte açılıyor? Flaş gelişme! Bilim kurulu toplandı!

Okullar hangi tarihte açılıyor? Flaş gelişme! Bilim kurulu toplandı!

Okullar açılacak mı? Yüzyüze eğitim ne zaman başlayacak? Okullar hangi tarihte açılıyor? Bilim Kurulu toplandı. Flaş gelişme!

Şu sıralar öğrencilerin en merak ettiği konu okullar ne zaman açılacak. Pandemi yüzünden eğitime verilen 1 sene ara ile çocuklar artık ne yapacağını şaşırmış durumda. Okullar açılacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? gibi bütün soruların cevapları haberimizde yer alıyor.

Yüzyüze eğitim için 15 Şubat tarihi verilmişti ancak alınan tedbirlerin hastalıkta çok önemli olduğu gözle görülür bir şekilde ortada. Şu sıralar e karnelerini alıp tatile çıkan öğrenciler okulların ne zaman açılacağının merakı içinde. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 15 Şubat tarihini belirtmişti ancak 15 Şubat tarihi için itiraz geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında yapılan toplantıda kurul üyeleri yüz yüze eğitim için 15 Şubat'ın erken olduğunu dile getirdi.

Öğretmenlerin aşılanması lazım

Gerçekleştirilen Bilim kurulu toplantısında öğretmenlerin aşılarının yapılmadan çocuklara yaklaşmamaları kanaatine varıldı. 

Restoran ve kafeler ne zaman açılacak?

Bilim Kurulu, restoran ve kafelerin açılması için de vaka sayısının düşmesi ve aşılanma oranın artması gerektiğini belirtti.

Etiketler

Gündem   Eğitim   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış