10 Mart 2021 17:00 Güncelleme : 10 Mart 2021 14:31

Ramo dizisinde yayından kaldırılma şoku! Show TV yeni bölümü resmen yayınlamama kararı aldı! Peki ama neden?

Ramo dizisinde yayından kaldırılma şoku! Show TV yeni bölümü resmen yayınlamama kararı aldı! Peki ama neden?

Bu sezon yayın hayatına başlayan ve sevilerek izlenen dizilerden biri olan Ramo dizisinde bu hafta bir şok yaşanıyor. Murat Yıldırımın başrolünü oynadığı Ramo dizisi yeni bölümü yayınlanmayacak...

Ramo dizisi Show TV tarafından yayından kaldırıldı. İzleyicilerinin yeni bölümünü heyecanla beklediği Ramo dizisinde şok gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ramo dizisinin seyirci kitlesi büyük hüsrana uğradı. Ramo dizisinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Peki ama neden? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor. Perde arkasındaki gerçek ne?

Oldukça geniş kitlelere kendini sevdiren Ramo dizisi seyirciyi ağlarına çekmeyi başardı. Oldukça iyi reytinglerle yayın hayatına devam eden Ramo dizisinde bir şok yaşandı. Show TV dizinin yayınlanmayacağını duyurdu. Bunu duyan herkes dizi RTÜK tarafından mı kaldırıldı sorularını üretmeye başladı. Dizinin izleyicisi internette arama mototrlarından dizinin neden yayınlanmayacağını araştırıyor. 

BKM film imzalı, ilk bölümü 14 Ocak 2020 tarihinde yayımlanan, yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun'un oturduğu, senaryosu Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan üçlüsü tarafından kaleme alınan aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi olan Ramoda şok üstüne şok yaşanıyor. Ramo dizisi hakkındaki sevenlerini üzecek önemli karar ne? Dizinin yeni bölümü neden yayınlanmayacak?

Son bölümde neler oldu?

Ramo, Korkut’la iş birliği yaptığı için Mazhar’a öfkeli. Mazhar’ın ölen patronlardan biri olan Yıldırım’ın yerine geçmek istediğini de öğrenince de bunu yeni tanışacağı patrona söylemeyi düşünüyor. Karşısında öldürmüş olduğu Yıldırım’ı görünce ise hayatının şokunu yaşadı. Ramo bütün bunlarla savaşırken Sibel de aile ile uğraşıyor.

İzleyici yeni bölümleri bekliyor...

Normal şartlarda her Cuma yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkan Ramo dizisi neden yayınlanmayacak? Ramo dizisinin yayından kaldırıldığını öğrenen hayranları şaşkınlıklarına engel olamadı. Dizi ilk başlarda çok sevilmese de son zamanlarda güzel toparlanmış ve iyi sonuçlar elde etmişti. Dizinin reytinglerinde yükselmeler meydana gelmişti. Peki ama milyonlarca kişinin izlemek için Cuma akşamını sabırsızlıkla beklediği Ramo dizisi neden yayından kaldırıldı?

İzleyici yeni bölümleri bekliyor...

Dizi neden kaldırıldı?

Ramo dizisinin başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç oynuyor. Dizide, Mehmet Yılmaz Ak, Efsane Odağ, Secide Taşaner, Mustafa Yıldıran, Devrim Özkan ve İlker Aksum gibi son derece başarılı oyuncular yer alıyor. Peki ama o zaman neden Ramo dizisi yayından kaldırıldı?

Şok virüs alarmı

Son zamanlarda bir çok oyuncunun koronavirüse yakalıp setlere ara vermesi üzerine Ramo dizisinde de böyle ayrılıkların yaşandığı fakat kimin yani hangi oyuncunun koronavirüse yakalandığı konusunda herhangi bir açıklamanın yapılmadığı söylendi. Bu sebeple de önümüzdeki bölümün yayınlanmayacağı bildirildi. 

Bu karşın sette bir durdurulma söylentileri söz konusuyken, bir başka gelen haber de Ramo dizisinin yeni bölüm çekimlerinin tamamlandığı bildirildi. Konu hakkında netbir açıklama yapılmadığından tam olarak net birşey söyleyemiyoruz ancak bizlere de bir bilgi geldiği zaman sizlerle paylaşıyor olacağız. 

Etiketler

Gündem   Dizi   Manşet   Televizyon  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış