5 Mart 2021 16:00 Güncelleme : 4 Mart 2021 18:19

Sinamaki Çayının mucizesini duydunuz mu? Faydası saymakla bitmiyor... Peki o çok öemli zararı ne?

Sinamaki Çayının mucizesini duydunuz mu? Faydası saymakla bitmiyor... Peki o çok öemli zararı ne?

Yüzyıllar boyunca müshil etkisi yaratan Sinamaki Çayı çok etkili bir çay türüdür. Bunu bilmeyenimiz yoktur herhalde. Belki de ismini ilk defa duydunuz. Sinamaki Çayının mucizesini duydunuz mu?

Sinamaki Çayının mucizesi ile ilgili birçok bilgi dolaşıyor ortada. Peki nedir bu Sinamaki Çayı? Yüzyıllardır kabızlık için kullanılan müshil yerine de zaman zaman geçen Sinamaki Çayı artık zayıflamak için de kullanılmaya başladı. Peki bu sağlıklı bir zayıflama türü mü? Sinamaki Çayı nedir? neye iyi gelir ve o çok önemli zararı nedir? Biz TV Sondakika ekibi olarak sizler için Sinamaki Çayını tüm bilinmeyenleri ile araştırdık.

Kabızlığın yanı sıra zayıflamak için de kullanılan Sinamaki Çayı çoketkili birçay türüdür. Diğer çaylardan onu ayıran önemli özelliği bu çayı eğer kabızsanız kullanırsınız. Kabızlık tedavisinde önemli sonuçlar veren Sinamaki Çayı aynı zamanda hemoroid tedavilerinde de kullanılır. Kolonoskopi öncesinde kolon temizliği tedavis ile kullanılabilir Sinamaki Çayı.

Kurutulmuş yaprakları ile demlenen çaya Sinamaki Çayı denir. Uzun bir süre kullanılması halinde vücuda çok büyük zararlar veren bu çayı doğru kullanmak önemli. Sinamaki Çayının doğru tüketimi çok önemlidir. 

Sinamaki Çayı ne sıklıkta kullanılmalı?

Sinamaki Çayı önerilen kullanım şekli günde 2 fincan olacak şekilde en fazla 1 hafta olmalıdır. Ve bu çayın bazıilaçlarla birlikte kullanılması kesinlikle çok tehlikelidir.Son dönemlerde zayıflamak için kullanılmaya başlanan bu çayın kesinlikle o amaçla kullanılmaması gerektiğini söylüyor uzmanlar.

Sinamaki Çayı faydaları nelerdir?

Kabızlık tedavisinde kullanılan Sinamaki Çayının içinde bulunanlar güçlü bir müshil etkisi yaratıyor. Bağısrsak bakterileri tarafından kolayca parçalanabilen Sinamaki Çayı çok kullanılırsa kolonun astarının aşınmaya başlamasına sebep olur. Bu da bağırsak hareketlerine neden olur.

Ayrıca Sinamaki Çayı kolon kanseri tedavisinde sıklıkla kullanılır. Kolonoskopi öncesinde kolon temizliğinde kullanılır. Sinamaki Çayı çok etkili bir tıbbı prosedürdür.

Sinamaki Çayı aynı zamanda hemoroid tedavisinde çok etkilidir. Ağrı veya alt rektumlarda kanama ve kaşıntıya neden olan şişmiş damar ve dokular olarak bilinen hemoroidlere çok iyi gelir Sinamaki Çayı. Zaten bu hastalığın en önemli sebebi kabızlıktır. 

Sinamaki Çayı faydaları nelerdir?

Sinamaki Çayı zararları nelerdir?

Peki vücuda bu kadar faydası olabilen bir şeyin nasıl olur da zararı olabilir diye düşünebilirsiniz içinizden. Evet evet duyuyorum bu sözleri. Sinamaki Çayının en bilindik zararlı etkileri geçirebileceğiniz mide kramplarıdır. ishal, miğde bulantısı ve mide kramplarına neden olabilir. Gerçi bunun semptomları hafif seyreder ama yine de zarrlarından biridir.

Bazen alerjik reaksiyonlara sebebiyet verebilir Sinamaki Çayı.

Sinamaki Çayını eğer çok uzun süre kullanırsanız müshil bağımlılığına yol açar ve bu karaciğeri bitirir.

Sinamaki Çayı hamile ve emziren kadınlar için kullanılması tavsiye edilmez. 

Etiketler

Gündem   Sağlık  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış