8 Mart 2021 17:00 Güncelleme : 8 Mart 2021 16:53

Survivor böylesini görmedi! Herkes bunu konuşuyor! İki kişi birden diskalifiye...

Survivor böylesini görmedi! Herkes bunu konuşuyor! İki kişi birden diskalifiye...

TV8 ekranlarında yayınlanan ve herkes tarafından beğenilerek her sene izlenme rekorları kıran Survivorda şok bir olay yaşandı. Herkesin konuştuğu bu olay 2 kişiye diskalifiye şoku yaşattı...

Acun Ilıcalının sunduğu TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması Survivorda skandal üstüne skandallar doğuyor. Senelerdir her sene yayınlanan ve herkes tarafından çok beğenilerek izlenen adeta yarışmacıları evlerimizden biri olarak gördüğümüz Survivorda bu hafta akla hayale gelmeyecek bir olay yaşandı. Doğan ve Barışın büyük kavgası bu haftaya damga vurdu.

Tüm hızı ile devam eden Survivor yarışmasında büyük kavga çıkıyor. Doğan ve Barışın birbirine girdiği bu hafta bakalım başka neler olacak.

Dokunulmazlık oyununu ünlüler takımının kazandığı yarışmada gönüllüler takımı konseye gitti ve Aleyna Çalışkan en fazla oyu alan isim olarak ilk eleme potasına giden isim oldu.

Barış kendisine karaktersiz benzetmesini yapan Doğanın üzerine koşması ile tartışma iyice alevlendi ve akıllara ikisi birden diskalifiye mi olacak sorularını getirdi.

Fenomen yarışma haline gelen Survivor tüm hızı ile devam ederken, bir yandan da kavgalar eksik olmuyor. Bu sene talihsizliklerle başlayan ve bir çok yarışmacının sakatlıktan dolayı diskalifiye edildiği Survivor da bu hafta iki kişi daha mı diskalifiye olacak?

Survivor yarışmasının yeni bölüm fragmanında Barış ve Doğan arasındaki kavgayı izledik. Baya büyük bir olay yaratan bu kagvada km haklı bilemiyoruz tabiki. Barış kendine karaktersiz benzetmesini yapan Doğanın üzerine koşuyor. Herkes bu kavganın ardından bu iki ismin diskalifiye edilipedilmeyeceğini konuşmaya başladı.

Bu akşamki yayınlanacak olan bölümde her iki takım da bir defa ödül oyununda karşı karşıya gelecek ancak reklamlardaki kavga herkesi şoke etti. Ünlüler takımındaki kavgada bakalım ipler nasıl gerilecek.

Bu hafta çok gergin anların yaşanacağı Survivorda Doğan Barışa Sen karakterini burada belli ediyorsun demesi üzerine Barış çok sinirleniyor.

Barışın Ne karakterinden konuşuyorsun, karakterden konuşma seni varya... söleri karşısında Doğan da karktersizsiz oğlum sen şeklinde bir söz söylüyor. Doğanı Çağrı sakinleştirmeye çalışıyor.

Barış tam bu sırada Doğana saldırmakiçin koşmaya başlıyor. Bu hareketler bakalım Survivorda yeni bir diskalifiye şoku getirecek mi göreceğiz. 

Barış Özbek kimdir?

Survivorda yarışan Barış Özbek 14 Eylül 1986 yılında Almanyada dünyaya geldi. BG SCHWERin alt yapısında futbola başlayan Özbek 2007 yılında Galatasaraya imza atarak Türkiyeye geldi. Barış Özbek Almanya 21 yaş altı milli takımında da 16 kez oynadı. Daha sonra 2011-12'de Trabzonspor'a transfer olan futbolcu daha forma giyemeden Almanya'da kendi kendine yaptığı antrenmanda sağ diz iç çapraz bağları kopmuş ve 6 ay sahalardan uzak kaldı. Sonra sırasıyla Union Berlin, Kayserispor, Duisburg ve Karagümrükte oynayıp kariyerine son noktayı koydu. 

Barış Özbek kimdir?

Doğan Keser kimdir?

Yarışmacı Doğan Keser ise yedeklerden katılıp Survivora sonradan gelen isimlerden. Sosyal medyada yaptığı ilginç videolarla tanınan yarışması 1992 doğumludur. Zeytinburnunda doğan ve büyüyen Keser, Zeytinburnuspor'un tüm alt kategorilerinde forma terletmiş, profesyonel olarak A takımda oynamıştır. Sonrasında geçirdiği sakatlşık sonra Bakırköyde erkek giyim mağazası açan Keser sosyal medyada videolar çekerek izleyici kitlesi oluşturmuştur.

Doğan Keser kimdir?

Etiketler

Gündem   Dizi   Manşet   Televizyon  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış