10 Mart 2021 13:10 Güncelleme : 10 Mart 2021 13:03

Survivor'da Acun Ilıcalı'dan o isme sert tepki! Tansiyonlar yükseldi.... Bakın ne dedi...

Survivor'da Acun Ilıcalı'dan o isme sert tepki! Tansiyonlar yükseldi.... Bakın ne dedi...

Dün gece yayınlanan bölümde Survivorda elenen kişi belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımının katıldığı konseyde neler yaşandı? Survivor'da Acun Ilıcalı'dan o isme sert tepki! Tansiyonlar yükseldi.... Bakın ne dedi...

Rekabetin git gide arttığı sevilen yarışma Survivorda dün gece eleme heyecanı yaşandı. Her Salı günü biri elenen Survivor yarışmasında bu hafta kim elendi? Bu hafta potaya giren isimler arasında Hanzade, Öykü, Aleyna Çalışkan ve Dora vardı. Adada yarışmacılar arasında SMS mücadelesi yaşanırken, Çağrı ile ilgili Acun Ilıcalı'nın yaptırım kararı belli oldu. Konseyde Acun Ilıcalı Çağrı'ya ödül oyunlarından faydalanamayacağını ve yarışmadan ayrılmasını teklif etti. Gözyaşlarını tutamayan Çağrı ise bir hafta süre istedi.

Kim elendi?

Konseyin sonunda elenen isim gönüllüler takımından Öykü oldu. Gönüllüler takımında 9. haftanın SMS sıralamaları da belli oldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor'dan elenen yarışmacının Öykü olduğunu duyurdu.

Potaya ilk oyunda Hanzade ve Öykü girmişti. Pazar akşamı yapılan oylamada ise Aleyna Çalışkan 3. elema adayı oldu ve Salı akşam da Dora elemeadayı olmuştu. Sonunda oylar açıklandı ve elenen yarışmacıbu hafta Öykü oldu.

Kim elendi?

İletişim oyununda kazanan kim?

Her hafta Salı akşamları biliyorsunuz ki iletişim oyunu oynanıyor. İletişim oyunu bu hafta izleyicilerin nefeslerini kesti. Ödüllerise şöyleydi; ödül ünlüler için yarışmacıların sevdiklerinden gelen mektupları okuma şansı olarak belirlendi. Gönüllüler için ise yarışmacıların arkadaşları ile Whatsapp üzerinden yazışması olarak belirlendi. Oyunu gönüllüler adı.

İletişim oyununda kazanan kim?

Çağrıyı yarışmacılar zor tuttu...

Oyun sonrasında gönüllülerin sevinmesi ile ortalık iyice karıştı. Gönüllülerin sevinmesi ünlüler takımından Gonca'yı rahatsız etti ve tepki gösterdi. Ayşe’nin özür dilemesi sonrasında Steven “Niye özür diliyorsun?” dedikten sonra sinirler iyice gerildi. Çağrı “Steven da çok pişkin” diyerek Gönüllüler takımında yarışmacıların üzerine yürüdü. O sırada sunucu Murat Ceylana da sinirlenen Çağrı, Murat Ceylan’a “Ne yeter? Sana ne?" diye tepki gösterdi.

Çağrıyı yarışmacılar zor tuttu...

Survivor'da Acun Ilıcalı'dan o isme sert tepki!

Yaşanan bu olaylar üzerine Acun Ilıcalı konseyde bir açıklamada bulundu. Murat Ceylana yapılan hakareti kendine yapılmış sayacağını söyleyen Acun Ilıcalı Çağrıya yaptığın hareketi kabul etmediklerini söyledi. Ilıcalı şu açıklamalarda bulundu; Bizi temsil eden birine yapılan hareket benim açımdan kabul edilir değil. Görüntüleri 3 kere seyrettim. Sana yapacağımız yaptırımı söylüyorum; Bizim bu konu ile ilgili kararımız şöyle; Sen bundan sonrası beş ödülden yararlanamayacaksın. Bu beş ödülden yararlanmamak Survivor şartlarında çok zor durum. Kafanda şunları da değerlendirmeni istiyorum. Ben bu sebepten seni yarışmadan elemem. Ama şuan yarışmayı bırakıyorum dersen de mutlu olurum. Ona posta koy, buna posta koy. Burası kimsenin çiftliği değil. Biz bunları hak etmiyoruz. Şöyle yapalım sen bir hafta düşün. Bir hafta sonra bize kararını bildir.

Survivor'da Acun Ilıcalı'dan o isme sert tepki!

Etiketler

Gündem   Manşet   Televizyon  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış