20 Ocak 2022 16:35 Güncelleme : 20 Ocak 2022 16:36

Tecavüz skandalı ifşa oldu! Domuz gecesi seks partisinde kabus: Babamın sesini duydum

Tecavüz skandalı ifşa oldu! Domuz gecesi seks partisinde kabus: Babamın sesini duydum

Amerikan eğlence kültürünü baştan aşağıya değiştiren Playboy’un kirli tarihi ortaya çıkmaya başladı. Eski Playboy yıldızlarının tanıklığına dayanan ve önümüzdeki günlerde yayınlanacak belgeselde, Playboy’un kurucusu Hugh Hefner'ın kişiliğine ilişkin bilinmeyenler anlatıldı.

Dünyanın en ünlü erkek dergisi Playboy'un 2017’de hayatını kaybeden kurucusu Hugh Hefner'ın kirli ve karanlık tarihi gün yüzüne çıkmaya başladı.

Dünyanın en ünlü erkek dergisi Playboy'un 2017’de hayatını kaybeden kurucusu Hugh Hefner'ın kirli ve karanlık tarihi gün yüzüne çıkmaya başladı.

ABD merkezli ulusal televizyon kanalı A&E'de 24 Ocak’ta yayınlanacak 10 bölümlük “Secrets of Playboy” (Playboy'un Sırları) adlı belgeselin ön gösteriminde, Hefner'in eski kız arkadaşları, çalışanları ve arkadaşlarına yer verilen bir bölüm yayınlandı.

91 yaşında hayatını kaybeden Hefner'ın Los Angeles kentinde bulunan ve Playboy Malikanesi’nde birbirinden aykırı eğlence geceleri düzenlediği iddia ediliyor. 

Buna göre, Hefner ve arkadaşları perşembe geceleri “çirkin” olarak gördükleri seks işçilerini bir araya getirerek “Domuz Gecesi” adını verdikleri partilerde kadınları aşağıladıkları öne sürüldü.

Belgeselin ön gösteriminde, bir dönem “Medya öncüsü; hak ve cinsel özgürlük savunucusu” olarak gösterilen Hefner'ın onlarca genç kadını etkisi altına alarak “aşağılayıcı” seks partilerine katılmalarına zorladığı, uyuşturucuya başlattığı ve zoofili ilişkilerine zorladığı söyleniyor. 

 Hefner ile bir dönem birlikte olan eski bir model ve oyuncu Sondra Theodore (65) ise Playboy’un kurucusunu tarif ederken, “...o bir vampirdi. Onlarca yıl kadınların hayatını emdi” ifadesini kullandı.

Belgesele konuşan Theodore, malikanede haftanın beş günü düzenlenen partilere VIP üyesi ünlü isimlerin katıldığını ve “tavşan kız” olarak sunulan genç kadınlara tecavüz ettiklerini söyledi. 

 Theodore özellikle, Hefner ve arkadaşlarının 1970'lerin porno Film yıldızı Linda Lovelace’ı zoofiliye zorlaması ve bir et parçası muamelesi yapması sonrasında yaşadığı şoku anlattı.

Cinsel taleplerin bir süre sonra nasıl rahatsız edici boyutlara ulaştığını anlatan Theodore eski erkek arkadaşının bazen korkutucu olabildiğini söyledi. 

Theodore "Onu tatmin etmek imkânsızdı. Hep daha fazlasını istiyordu. Haftada en az 5 gece grup seks yapılırdı. Buna dair bir protokolleri vardı." dedi.

Ayrıca, Hefner’ın bir uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve kendisini bir tür uyuşturucu kuryesi olarak kullandığını söyleyen Theodore, "Kendimi bir süre sonra bu sirkin müdürü gibi hissettim, her gece aynı şovu yapmak zorunda kalıyordum” ifadesini kullanıyor.

“Aileye hoş geldiniz, sizi kucaklıyoruz” sözlerinin koca bir yalan olduğunu söyleyen Theodore, yeni gelen kadınların tüm sevimliliklerinin ve güzelliklerin gün geçtikçe kaybolduğunu söyledi. 

Playboy mâlikanesindeki yoğun uyuşturucu kullanımına ilişkin açıklamalarını sürdüren Theodore, ağır uyuşturucuların yanı sıra 1970'lerde ve 1980'lerde yaygın biçimde kullanılan reçeteli güçlü sakinleştiricilerin malikânedeki yaşamın önemli bir parçası olduğunu dile getirdi.

1980'lerin sonlarında Hefner'in yönetici asistanlığını yapan Lisa Loving Barrett, başta Bill Cosby olmak üzere Hefner ve arkadaşlarının, sakinleştiriciyi kadınlara istediklerini yapmak için kullandığını söyledi.

Barrett yaşananlarla ilgili “Bazı arkadaşlarımız dayanamadı ve aşırı doz alarak intihar etti.” ifadelerini kullandı.

Barrett ayrıca kokain başta olmak üzere uyuşturucu maddelerin “evin demirbaşı” olduğunu ve süslü bir tuvalette uyuşturucu yığını bulunduğunu da ekledi.

1978 ile 1981 yılları arasında Playboy Malikanesi'nin çalışanlarından olan Stefan Tetenbaum’a göre uyuşturucular, her perşembe gerçekleşen korkunç 'Domuz Geceleri'ndeki aşırılığın daha da körüklenmesi için kullanılıyordu.

Tetenbaum, her perşembe gecesi ünlü isimlerin bulunduğu VIP üyelerinin mâlikaneye geldiğini Sunset Bulvarı seks işçilerinden oluşturulan grubu beklediklerini söylüyor.

 Hefner’ın bu kadınları “domuz”a benzettiğini ancak partinin adına rağmen VIP üyelerin seks işçilerine “domuz” denmesini kesinlikle yasakladığını söyleyen Tetenbaum, “Malikaneye gelen kadınların partinin adından da haberleri yoktu” açıklamasını yapıyor.

Malikaneye getirilen seks işçilerinin öncelikle muayeneden geçirildiğini herhangi bir hastalık veya enfeksiyon taşıyıp taşımadıklarını anlamak için kan tahlilleri yapıldığını söyleyen Tetenbaum, testlerden geçenlerin geceye dahil edildiğini ekledi.

Aşırılıklarla çevrili bir dünyada Hefner’ın tüm mâlikaneyi kameralar ve mikrofonlarla çevrelediğini belirten Theodore, Hefner'in gazetecileri Playboy mâlikanesine “özellikle” davet ettiğini, böylece onları kaydedebileceğini söyledi.

Hafner’ın basında kendisine karşı olumsuz bir Haber yayımlanmaması için böyle bir yol izlediğini söyleyen Theodore, “Eve davet edilen bu misafirler, içinde bulundukları ortamdan dolayı bir süre sonra pişman oluyordu." diye konuştu.

Theodore "Fakat, Hafner'ın elinde belgeler olduğu için onun hakkında olumsuz bir haber yayımlamaktan geri duruyorlardı” dedi.

Playboy malikanesinde hayatı cehenneme dönen bir diğer isim ise Jennifer Saginor. Hafner’ın 40 yıllık özel doktorunun kızı olan Saginor, 11 yaşından itibaren Los Angeles'taki Playboy malikanesinde zaman geçirmeye başlamış. 

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış