9 Mart 2021 16:00 Güncelleme : 9 Mart 2021 12:29

Teşkilat dizisi sosyal medyada deprem etkisi yarattı! İlk bölümü yayınlandı... Oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?

Teşkilat dizisi sosyal medyada deprem etkisi yarattı! İlk bölümü yayınlandı... Oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?

TRT1 ekranlarında önceki gece yayınlanan Teşkilat dizisi sosyal medyada deprem etkisi yarattı Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler gibi isimlerin yer aldığı dizi için bakın ne yorumlar yapıldı...

Başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler gibi isimlerin üstlendiği ve TRT 1 ekranlarında önceki gece başlayan Teşkilat dizisi sosyal medyada deprem etkisi yarattı.

Yayınlanan ilk bölümü ile beğeni üzerine beğen ialan dizi oldukça farklı bir konuyu içeriyor. İzleyicilerden tam puan alarak yayın hayatına başlayan Teşkilat dizisini siz de çok merak ettiniz değil mi?

Teşkilat dizisinin konusu ne?

Güçlü kadrosu ile çekilen Teşkilat dizisinin konusu ise çok ilgi çekici. Türkiyeye karşı harekete geçen karanlık bir yapı planlarını devreye sokarak uluslar arası alanda dikkat çeken Türkiyenin İHA ve SİHA programını hedef alır. Ve Milli İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir. Bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında bir çok gizli operasyona imza atması planlanırken, ekip üyelerini değişik bir sürpriz beklemektedir. Ekip üyelerinin resmen ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkmıştır. Üyeler geri dönüşü olmayan bir yola gireceklerinin farkına varırlar. Resmiyette ölmüş olacakları, ailelerinden ve sevdiklerinden uzak kalacakları bu görev için seçilen istihbaratçılar gelen teklifi vatan aşkıyla tereddütsüz kabul ediyorlar.

Teşkilat dizisinin konusu ne?

Dizi nasıl ilerledi?

Dizi, Almanya’da neo nazilerin ailesini katlettiği küçük Serdar'ın Mete Bey'le tanışmasıyla başladı. Mete Bey, küçük Serdar'a artık Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin himayesinde olduğunu söyledi ve ailesini öldürenleri bulacağına dair söz verdi.'Teşkilat' Mete Bey'in usta bir istihbaratçı olarak yetiştirdiği Serdar'ın sahadaki en önemli rolü üstlendiği Suriye'deki operasyon ile sürdü. Suriye'de gizlenen bir terörist, istihbarat teşkilatının incelikle planladığı bir operasyonla Türkiye'ye getirildi. Bu karanlık yapı Türkiye'nin de içinde olduğu bölgenin sorumluluğunu son derece acımasız bir terörist olan Zayed Fadi'ye verdi. Tüm ekibin içinde olduğu uçağın düştüğünü duyuran haber ile aileler perişan oldu. Ekip üyeleri kayıtlara şehit olarak geçti. Sonrasında ise Serdar ve Cerenin hikayesi başlıyor. 

Dizi nasıl ilerledi?

Önceki gece yeni ve ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Teşkilat dizisi TRT1 in yüzünü güldürmeyi başardı. Dizinin ilk bölümüne ilgi büyüktü. Yedi vatan sevdalısı istihbaratçının heyecan ve gerilim yüklü olağanüstü operasyonlarını ekrana taşıyan dizi için çok ilginç yorumlar yapıldı.

Yaşayan bir ülke dizisi olarak anılan Teşkilat dizisi her Pazar akşamları TRT1de izleyicisi ile buluşacak. MİTin olağan üstü deneyimlerini anlatacak olan Teşkilat dizisinin yapımı TİMS B Productions yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor.

Teşkilat dizisinin yönetmenliğini ise Yapız Alp Akaydın üstleniyor. Dizinin ilk tanıtımı büyük ilgi görmüştü. 

Teşkilat dizisi ile Ankarada uzun zamandır ilk kez bu büyüklükte bir prodüksiyonla dizi çekimi gerçekleştiriliyor. 

Reyting rekorları kırıldı...

Dizi yayın hayatına rekorlarla katıldı. İlk bölümü yayınlanan Teşkilat dizisi, sosyal medyada, dünya trendlerinde TT Dünya 5’incisi olurken, Türkiye sosyal medya gündeminde ise zirveye oturarak birinci oldu.

Teşkilat, Total’de 10.10 izlenme oranı, AB’de 12.27 izlenme oranı, ABC1’de ise 11.84 izlenme oranıyla tam anlamıyla bir rekor kırdı.

Reyting rekorları kırıldı...

Etiketler

Gündem   Dizi   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış