30 Ocak 2021 18:06 Güncelleme : 30 Ocak 2021 18:47

Üvey oğlu ile evlendi... Bebek doğurdu... Bu kadarı da olmaz dedirtti...

Üvey oğlu ile evlendi... Bebek doğurdu... Bu kadarı da olmaz dedirtti...

Rusya'da sosyal medya fenomeni olan Marina Balmasheva eski eşinin oğluyla evlenip bebek doğurdu.

10 yıl önce evlendiği Alexey adlı eşinden ayrılan Rusya'da sosyal medya fenomeni olan Marina Balmasheva eski eşinin oğlu ile evlenip bebek doğurdu. Üvy oğlundan doğan bir kız bebek sahibi olan Rusya'da sosyal medya fenomeni olan Marina Balmasheva tepkilere rağmen bunu gururla paylaştı. 20 yaşındaki üvey oğlu Vladimir ise çocuğunu kucağına alarak," Çok mutlu bir an" dedi. Ünlü fenomen ise şu sıralar bebek sevinci yaşıyor. 

Takipçi toplamıştı

Geçmişte çok kilolu olan ve zayıflama sürecini Instagram'dan paylaşan kadın kısa sürede 400 binin üzerinde takipçi toplamıştı. Kilo verme macerasını sosyal medya hesabından paylaşarak şöhrete kavuşan kadın, bu skandal açıklamasından sonra kendini dünyanın dört bir yanından takipçilerinin eleştiri oklarının hedefinde buldu.

Takipçi toplamıştı

Evlilik çok konuşulmuştu

Üvey oğlundan bir kız bebek dünyaya getiren Marina Balmasheva 35 yaşında. Ünlü fenomen 10 yıl önce evlendiği kocasından boşanmış ve kocasının ilk evliliğinden olan oğluyla evlendiğini duyurmuştu ve bu ilan oldukça tepkilere neden olmuştu.

Ünlü fenomen 20 yaşındaki yeni sevgilisiyle mutluluk pozları verip sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaştığında takipçilerinin desteğini bekliyordu.

Evlilik çok konuşulmuştu

Etiketler

Yaşam   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış