10 Mart 2021 16:00 Güncelleme : 10 Mart 2021 13:00

Yasak Elma'da beklenmedik ayrılık! Bakın kadrodan kim ayrılıyor ve yeni gelen isim kim?

Yasak Elma'da beklenmedik ayrılık! Bakın kadrodan kim ayrılıyor ve yeni gelen isim kim?

Yayın hayatına seri bir şekilde devam eden Yasak Elma dizisi her hafta pazartesi akşamları yayınlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosundan sürekli birileri eksiliyor ve yerine yeni isimler katılıyor. Bu değişen oyuncular ile Yasak Elma dizisi çok daha farklı bir boyuta taşınıyor. Bu kez yapımcı sürpriz bir ismi kadroya dahil etti...

Yıllardır süren ve entrika dolu dizi Yasak Elma her hafta yeni bölümde yeni bir olay gerçekleşiyor. Seyirciyi hem güldüren hem bu kadar da olmaz dedirten dizi Yasak Elma sürekli oyuncu kadrosunda değişiklikler yapılıyor. Herkes Yasak Elma dizisinin eski düzeninin tutmayacağını konuşuyordu. Ancak hiç beklenen gibi olmadı. Dizi reytingleri daha da artırarak tam gaz yayın hayatına devam ediyor. 

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanarak kendini karantinaya alan ünlü başrol oyuncusu Eda Ece dizide rolüne bu hafta geri döndü. Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan ünlü oyuncu hastalığı atlattığını ve sete geri döneceğini müjdelemiştik. Maske, mesafe ve hijyene çok dikkat ettiğini ve herkesin dikkat etmesi gerektiğini belirten ünlü oyuncu Eda Ecenin setten yaptığı paylaşım ile sete geri döndüğünü anlıyoruz. Hatta öyle ki sete döner dönmez bir de misafirinin geldiğini yaptığı paylaşımda görüyoruz. Yasak Elma dizisinin 3. sezon yönetmeliğini yapan ve şimdi Sadakatsiz dizisini çeken Neslihan Yeşilyurt Eda Eceyi ziyarete gelmişti. Eda Ece de birlikte çekildikleri fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktayın bulunduğu Yasak Elma dizisinde bu hafta da yeni bir ayrılık olacağı duyuruldu. Aynı zamanda bir ayrılık haberi ile yeni katılacak olan bir isim daha duyuruldu. Dizinin hayran kitlesi bu isimlerin kim olduğunu merak etmeye başladı.

Yasak Elma, Med Yapım imzalı, ilk bölümü 19 Mart 2018 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Murat Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, müzikleri Cem Tuncer, Ercüment Orkut ve Efecan Tuncer tarafından yapılan dram ve komedi türündeki dizi olarak yıllardır kendini izletiyor.

Dizide Şahika, Ender ve Yıldız üçlüsünün hayatı entrikalarla dolu geçiyor. Bu da diziyi farkl ıbir boyuta taşıyor. Entrikadan hoşlanan izleyici izlerken son decere keyiflediziyi izliyor olmalı ki reytingler gün geçtikçe yükseliyor. Seyirci bir de sürekli oyuncu değişimi yapacak olan dizinin taktik uyguladığını ve bu şekilde reytinglerde düşün yaşanmadığını sürekli izlendiğini düşündüğünü belirtiyor. 

Yasak Elma dizisine kim veda ediyor?

Fox TV de yıllardır yayınlanan Yasak Elma dizisinde Mahmut karakterine hayat veren Mert Altınışıkın kadroya veda edeceği duyuruldu. Mahmut karakterinin ölerek diziden ayrılacağı bilgisi geldi. 

Yasak Elma dizisine kim veda ediyor?

Diziye kim dahil oluyor?

Sevilen diziye ayrılanların yanı sıra sürekli yeni oyuncular katıldığı da bildiriliyor. Bu kez de yeni bir isim katılarak diziye heyecan katılması hedefleniyor. Ünlü oyuncu Emre Dinlerin diziye katılacağı ve Hasan Alinin Adanadan yakın bir arkadaşının oğlu Ömer karakterine can vereceği bildirildi. Hatta bu kişi öyle bir diziye gelecek ki başrol oyuncusu Şahikaya da göz koyacak. Gelen oyuncudan en çok Şahika etkilenecek gibi duruyor. 

Etiketler

Gündem   Magazin   Dizi   Manşet   Televizyon  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış