2 Şubat 2021 13:00 Güncelleme : 2 Şubat 2021 10:58

Yüz yüze eğitim için flaş açıklama! Bakan Selçuk açıkladı... Okullar açılıyor mu?

Yüz yüze eğitim için flaş açıklama! Bakan Selçuk açıkladı... Okullar açılıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde yüz yüze eğitime geçiş sürecinin ayrıntılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yaşanan pandeminin etkisiyle kapatılan okullar açılıyor mu? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk konu ile ilgili açıklamalar yaptı. Online olarak verilen eğitim yeterli kalıyor mu? Yüz yüze eğitim şart mı? Okullar ne zaman açılacak? Çocuklar eve hapis olmuş durumdalar. Okula gitseler acaba psikolojileri bir nebze olsun düzelir mi? Peki ya çalışan anne babaların çocukları ne yapıyor? gibi sorular hepimizin beynini kurcalıyor. 

Köylerde açılıyor

15 Şubat pazartesi ikinci yarı yıla başlıyoruz. Köylerimizde salgının olmadığı görüldüğünden çocukların eğitiminin salgına bağlı olarak daha fazla aksamaması için köylerimizde yüz yüze eğitimi tam zamanlı açıyoruz açıklamasını yapan Selçuk, okulların açılması ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. 

Bakan Ne dedi?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "15 Şubat'ta tüm bağımsız anaokullarımızı da tam zamanlı açma kararı verdik. 1 Mart tarihinde okullarımız, sınav döneminde olan 8. ve 12. sınıf öğrencilerimiz için de kapılarını açacak. 1 Mart'tan itibaren özel gereksinimli öğrencilerimiz için de özel eğitim okullarımız ve sınıflarımız eğitim vermeye başlayacak. 1 Mart Pazartesi ilkokullarımız tüm sınıf düzeyleriyle açılacak. Öğrencilerimiz eğitimlere seyreltilmiş şekilde haftada 2 gün devam edecek." dedi.

Etiketler

Gündem   Eğitim   Manşet  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış